Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti melyik típusú férfit választanátok: -a rosszfiút, a gazdagot, vagy a jó külsejűt?
Sokszor olvasom itt a férfitársaim rinyálását, hogy "a nőknek csak X típusú férfiak jönnek be" stb. Szeretnek iylen párhuzamot állítani, h az Y tulajdonságú férfiak helyett mindig az X tulajdonságúakat választják.
Ezek közül a leggyakoribb 3 a következő:
-Rosszfiú(akit a nő választ)-Jófiú(akit nem)
-Gazdag férfi(akit a nő választ)-Csóró férfi(akit nem)
-Jó külsejű férfi(akit a nő választ)-Csúnya férfi(akit nem).
Nyilván ezek közhelyes általánosítások ,de azért kíváncsi vagyok, hogy az itteni válaszolók szerint a 3 párhuzam közül melyik a leggyakoribb.
(1)egy vagány, határozott, magabiztos, bunkó rosszfiú, akinek nincs sok pénze és nem néz ki jól.
(2)egy nagyon gazdag csávó, aki nem néz ki túl jól, és inkább csendes jófiú.
(3)egy nagyon jóképű fiú, akinek nincs túl sok pénze, és szintén rendes jófiú.
Szóval a típus közül melyik jön be legjobban a csajoknak? (Pénz, külső, vagányság)? Melyik?
Válaszolhatom azt, hogy egyéb? :-)
Azt választom, aki nekem leginkább bejön, aki passzol hozzám, az életvitelemhez, akivel jól tudunk együttműködni, akivel megadjuk egymásnak a kölcsönös tiszteletet.
Most van, akihez közelebb szeretnék kerülni, de egyértelműen egyik kategóriádba sem tudom besorolni.
A 3-as a nyerő. Bár a jóképű relatív... kinek mi az. Ami az egyiknek húúúúúúúh az a másiknak fúúúúj!
Pénz nem érdekel, nem azért szexelek vele. :) Vagány meg lehet egy jófiú is, nem kell ahhoz kőbunkónak lenni.
A 3-ast, ha van humora. A primitivsegbol es bunkosagbol egy eletre elegem van.
N
Az a helyzet, hogy ezek a dolgok általában együtt jönnek.
Akinek van pénze, annak van lehetősége egészségesen enni, úgy edzeni, hogy az meg is látsszon, és olyan cuccokban járni, amikben jól néz ki.
Aki már jól néz ki, az pozitív visszajelzéseket kap, és ha ez a fejébe száll, esetleg elszáll magától, úgy érezheti, hogy a nők hálásak lehetnek, ha szóba áll velük, emiatt arrogáns, bunkó módon viselkedhet, mivel nagyra van magával.
A kérdező fake. Privátban ezt küldte nekem:
"Szép estét Neked!
Rendszeresen segítem a válaszaimmal az itt kérdező embereket. Most nekem van szükségem egy kis segítségre. Szeretnék kérni egy kattintásnyi szívességet!
Van egy verseny, amit szeretnék megnyerni. Sajnos későn szereztem róla tudomást, ezért nagy hátránnyal indulok.
*Up: Kevesebb, mint 100 szavazat, és átveszem a vezetést!
**Up: Átvettem a vezetést. Már csak egy kis előnyt szeretnék szerezni. :)
Ez egy építkezési projekt. Ha szépen megkérlek segítenél a szavazatoddal. Nagyon hálás lennék érte. :)
További szép estét!
22/F"
Én nem küldtem privátban semmit!
Ellenben ilyen üzenetet én is kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!