Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, lányok! Milyen autója...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Milyen autója kell legyen egy pasinak, hogy szóba álljatok vele?

Figyelt kérdés

2015. nov. 6. 00:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha autókat ad el, akkor olyan, amilyet venni akarok. Ha kapcsolatról van szó, egy BKV bérlet bőven megteszi....
2015. nov. 6. 09:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Számomra még az sem lényeges, hogy van-e jogsija vagy nincs, nem érdekel, felőlem tömegközlekedéssel is járhat mindenhova. Ha vonzódom hozzá, akkor ez nem fog egy járművön múlni, ami számomra csak egy használati eszköz.
2015. nov. 6. 09:20
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Jaguar_Warrior, én 30 elmúltam, nem érdekel, van-e autója egy pasinak vagy nincs, az a lényeg, hogy vonzódjak hozzá, és ez nem az autón fog múlni. Amúgy megvagyok wellness nélkül is. Én még amikor egyedül mentem 1 + két fél napra Rómába, oda is vonatoztam.
2015. nov. 6. 09:25
 14/21 anonim ***** válasza:
67%

Kérdező, tessék, nem kell megköszönni:

https://www.youtube.com/watch?v=jV6rOiqtKco

2015. nov. 6. 13:33
 15/21 Tiboo Martino ***** válasza:
45%

14-es a video bemutatja a lényeget! A "szomorú" igazság. Előbbi válaszokhoz meg annyit, hogy még hogy az se érdekli van-e jogsi. 30 éves vagyok, sajnos nem lehetett jogsim és nem is láttam már puncit 2005 óta. A környéken élő nőknek az első kérdése: "hova parkoltál?" Ez valószínűleg máshol is így megy...lolz

Majd a következő életben egy iyennel :) https://www.youtube.com/watch?v=sJtYmdRrHUQ&index=2&list=PLv..

2015. nov. 6. 15:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Tiboo Martino, xar környéken lakhatsz, hogy ezt a hozzáállást tapasztalod. Felénk még azok is sokszor választják a tömegközlekedést, akiknek egyébként van autójuk. Lehet lepontozni, de teszek rá, mivel közlekedik a pasi, akihez vonzódom. Felőlem lábbusszal is közlekedhet. Én tömegközlekedő vagyok, már több, mint 30 éve nekem ez tökéletesen megfelel. Van a családban 1 autó, apámnak (Opel, használtan vette, és tökéletesen megfelel a céljainknak), de csak akkor használjuk, amikor tényleg kell (nagybevásárlás, költözés, orvos, vagy ha a tömegközlekedés amúgy nem megoldható, de többnyire tömegközlekedéssel közlekedünk).

Ha nem feltétlenül szükséges az autó, akkor pazarlásnak tartom fenntartani. Amúgy meg a BKV bérlet olcsóbb, és nekem elég. Vonaton nőttem fel, távolabbi utazásokra nekem az most is jó (külföldre is akár).

2015. nov. 6. 15:22
 17/21 anonim ***** válasza:
Lexus. Csípem a hibrid hajtást.
2015. nov. 7. 03:44
 18/21 Tiboo Martino ***** válasza:
48%

16-os! A xar "környéket" Szegednek hívják. Már csak tapasztaltam mert legalább 4 éve inkább rá se nézek egy nőre se. Az átlagos vagy csúnyácska csajoktól azt kaptam csak, hogy ronda vagyok, a szebbek meg oyanok, ahogy azt leírtam az előzőben. Ez egy ördögi kör ami megtörte a lelkem és inkább kimaradok az egész párkacsolati kálváriából. Lehet egyedül is boldognak lenni, csak néha keserű a magány! Hiába ad magára az ember fia, egészségesen táplálkozik, sportol, nem piál, stb... izom ide vagy oda nem számít. Egy lány/nő se volt kíváncsi a személyiségre, ha már nincs a saját kocsi. Mások lehet szerencsésebbek az Élet örömeiben, de az én tapasztalatom csak negatív volt az "gyengébbik" nemmel.

Megint lehet lepontozni! Előre is köszi! :)

2015. nov. 7. 11:37
 19/21 anonim ***** válasza:

Egyszer jártam Szegeden. Nem tudom, milyenek az ottani emberek, csak a Szabadtéri Játékokra mentem el egy darab erejéig egyedül, másnap meg utaztam haza. A város tetszett.

Azért ne írj le minden nőt.

2015. nov. 7. 12:06
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémnek BKK bérlete van és minimálbéres és nincs az a pénz amiért elcserélném:-) Nincsenek extra igényeink járunk társaságba és kávézni v étterembe is néha - a boldogságunk nem autón és egyéb tárgyakon múlik!!
2015. nov. 11. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!