Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten hol lehet ismerkedni, hol szoktatok? N
Elég spontán ötlet tudom, de igazából mostanság nincs erőm, energiám semmihez. Főleg, mert hiába veszem észre, hogy tetszem X-nek, vagy Y-nak, nem történik semmi. (volt, hogy kezdeményeztem) Aztán olyan is történt, hogy a távolság miatt nem jött létre a tervezett párkapcsolat, mivel szépen lassan eltávolodtunk egymástól. Akadt a horgomra beképzelt srác is, akivel az elején tényleg jó kijöttünk, de egy kis idő elteltével beláttam elégé önközpontú, mindenben ő a legjobb, a legügyesebb, a leghelyesebb, szóval sorolhatnám. Senki sem hibátlan. Nem kedvelem azokat, akikben nincs alázat. Akik feljebbvalónak érzik magukat másoknál. Szebbnek érzik magunkat, jobbnak, mert tudom is... Arról nem is beszélve, hogy olyan pasik is bepróbálkoztak, akiknek barátnőjük van, és még ők buktak ki, mikor rákérdeztem: Mit szólnál, ha a barátnőd is azt művelné, amit te? Én lettem a rossz... Vagy a haverom próbálkozott be sokadjára, akit bár nagyon kedvelek és nagyon aranyos volt mindig velem mióta tudja, hogy csak barátként tekintek rá, hanyagol... Sok ilyen esetem van, mint amiket felsoroltam. Szóval jobbnál jobbak... Mára senki sem maradt szinte.
Nem panaszként, mert az életem más téren jó, bár olykor nehéz. Csinálom amit kell. Az élet nem áll meg.
DE! Jó lenne végre egy igazi társ. Akire lehet számítani, nem csak olyan pasik, akiknek szórakoztató beszédpartner kell.
Ezen az oldalon gondolom a szexualitásra éleződnek ki a dolgok, mármint erről hallottam eddig.
Nem vagyok negatív, csak rossz napom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!