Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten hol lehet ismerkedni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten hol lehet ismerkedni, hol szoktatok? N

Figyelt kérdés

Elég spontán ötlet tudom, de igazából mostanság nincs erőm, energiám semmihez. Főleg, mert hiába veszem észre, hogy tetszem X-nek, vagy Y-nak, nem történik semmi. (volt, hogy kezdeményeztem) Aztán olyan is történt, hogy a távolság miatt nem jött létre a tervezett párkapcsolat, mivel szépen lassan eltávolodtunk egymástól. Akadt a horgomra beképzelt srác is, akivel az elején tényleg jó kijöttünk, de egy kis idő elteltével beláttam elégé önközpontú, mindenben ő a legjobb, a legügyesebb, a leghelyesebb, szóval sorolhatnám. Senki sem hibátlan. Nem kedvelem azokat, akikben nincs alázat. Akik feljebbvalónak érzik magukat másoknál. Szebbnek érzik magunkat, jobbnak, mert tudom is... Arról nem is beszélve, hogy olyan pasik is bepróbálkoztak, akiknek barátnőjük van, és még ők buktak ki, mikor rákérdeztem: Mit szólnál, ha a barátnőd is azt művelné, amit te? Én lettem a rossz... Vagy a haverom próbálkozott be sokadjára, akit bár nagyon kedvelek és nagyon aranyos volt mindig velem mióta tudja, hogy csak barátként tekintek rá, hanyagol... Sok ilyen esetem van, mint amiket felsoroltam. Szóval jobbnál jobbak... Mára senki sem maradt szinte.

Nem panaszként, mert az életem más téren jó, bár olykor nehéz. Csinálom amit kell. Az élet nem áll meg.

DE! Jó lenne végre egy igazi társ. Akire lehet számítani, nem csak olyan pasik, akiknek szórakoztató beszédpartner kell.

Ezen az oldalon gondolom a szexualitásra éleződnek ki a dolgok, mármint erről hallottam eddig.

Nem vagyok negatív, csak rossz napom van.

2015. nov. 5. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nőként bárhol lehet. Akárhova regisztrálsz elárasztanak napi 50-100 levéllel, lehet válogatni a külső alapján, nem kell mindet elolvasni.

Itt is fogsz kapni jó pár privát üzenetet, csak mert azt írtad ki, hogy 'N'. Akár itt is lehet ismerkedni.

2015. nov. 5. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Bárhol, igazából.

Azért az érdekes, hogy megkérdezed hol lehet ismerkedni majd leírod, hogy kivel miért nem ismerkedsz.

De akár még itt is lehet, jobbnak gondolnám mint egy társkereső oldalt csak ugye ott tudod nézni ki milyen messze van, itt meg nem.

2015. nov. 5. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2015. nov. 5. 20:29
 4/11 A kérdező kommentje:
25 éves vagyok.
2015. nov. 5. 20:38
 5/11 A kérdező kommentje:

#2 Amit leírtam, azt okkal írtam.

Nem kezdek foglalt pasival. Baráttal sem, mert barátként tekintek rá. Az önmagától elszáll ember pedig nem túl jó, szerintem. Egy dolog a magabiztosság, de teljesen más beképzeltség.

2015. nov. 5. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
hát itt vagyok tee lány, gyere, ki tudja, h mit/kit rejt ez az írás, lehet, h épp az igazit. :)
2015. nov. 5. 20:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha nem írtad volna oda az aljára, hogy rossz napod van, én biztos nem kezdtem volna Veled, mert unszinpatikus lennél az írásod alapján...

22/F

2015. nov. 5. 23:04
 8/11 A kérdező kommentje:
#7 Miért is? Őszinte voltam.
2015. nov. 5. 23:07
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem is azért írtam ki egyébként, ne aggódj.
2015. nov. 5. 23:08
 10/11 anonim ***** válasza:

okcupidon próbálkoztam, előtte tinder

tindert már nem használnék újra, mert kimondottan szexpartnerkereső, erre most meg nincs igényem

a okcupid kb mint a neve, oké volt

2015. nov. 6. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!