Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a csajnak van egy kis testi hibája, már nem kéne szexre se?

Figyelt kérdés

Ha pl adott egy nagyon szép arcú, arányos, formás alakú lány, aki szívesen lefeküdne veletek, és ruhában ti is vonzónak tartjátok, de ruha nélkül már vannak hibái, már nem mennétek bele szexkapcsolatba/egy éjszakásba?

Gondolok itt olyasmire, hogy nagy melle van, és nem olyan feszes.

Mint pl itt a B ábra:

[link]

vagy kicsit szélesebb a mellbimbója, és világos színű

vagy narancsbőrös a combja

vagy nem feszes lapos a hasa, hanem pl ilyen:

[link]

Ez már ok arra, hogy megalázzátok, majd lekoptassátok a csajt?

Illetve:

Meg mernéd tenni egy lánnyal, hogy áthívod egy alkalomra, de meglátod, hogy nem tökéletes, ezért kihajítod a lakásból meztelenül, és nem adod neki oda a ruháit, menjen csak, amerre lát?

2015. nov. 4. 16:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vonzo a kicsi narancsbr a popsin, combokon is. Az a B mell sem csunya. Aki ilyenek miatt lekoptat valakit, az egy szanalmas gyoker. :) Mondjuk en inkabb komoly kapcsolatok hive vagyok, mintsem egyejszakasoke.
2015. nov. 4. 17:06
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem tennek ilyet.. ahhoz nagyon csunyanak kene ennie h megse szexeljek vele ha mar odaig jutottunk h lekerult a ruha. De ki meg akkor sem hajintanam
2015. nov. 4. 17:08
 13/21 anonim ***** válasza:

"Meg mernéd tenni egy lánnyal, hogy áthívod egy alkalomra, de meglátod, hogy nem tökéletes, ezért kihajítod a lakásból meztelenül, és nem adod neki oda a ruháit, menjen csak, amerre lát?"

Te tényleg erre élvezel?? Nem vagy normális.

2015. nov. 4. 17:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Azigen! :D Ameddig nem D ábra vagy az F addig jöhet!
2015. nov. 4. 17:09
 15/21 A kérdező kommentje:
13, Mi?! Nem! Ezt igazából én is olvastam valahol, és nem merem elhinni, hogy ez megtörténhetett.
2015. nov. 4. 17:10
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező! Ez itt a "felnőtt párkapcsolatok" kategória. Ilyet csak egy gyerek képes kérdezni :-P
2015. nov. 4. 17:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Ti csajok vagytok azok, akiknek a legkisebb testi hiba is kizáró ok. Mi férfiak nem vagyunk ilyenek.
2015. nov. 4. 18:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit sok filmet néztél, kedves kérdező. Ha én ilyenek miatt kidobnék valakit, anyám se szeretne :D
2015. nov. 4. 18:41
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha meg van a vonzalom akkor ezek nem zavaró tényezők. Szal nyugi. ;) F
2015. nov. 4. 18:50
 20/21 anonim ***** válasza:

te kérdező?

nézted már, milyen nők vannak 45-50 felett? 50%-uk zsír disznaj, őket is szereti valaki. Te meg itt 20-on évesen kicsit lógó csöcs miatt parázol?

2015. nov. 4. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!