Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is csúnya dolog volt, ahogy ezt a nőt ez a pasi így megalázta?
én mindig jót nevetek az ilyeneken :D
teljesen megérdemelte, mert ez tényleg a gold digger kategória... az egyik videóban amit linkeltek két külön pasi ment oda, oké, akkor arra azt mondom esetleg még nem k.r.v.a, mert lehet a másik pasi tetszett is neki, meg ott is hezitált. de amikor egy pasit elküldenek, aztán futnak utána mert jó a kocsija akkor ne csodálkozzanak már, ha megalázzák őket...
https://www.youtube.com/watch?v=Ml0z-GIbcm4
puszi fiúk :D
"Szóval a social mediában, amit többen kedvelnek, mint nem, az már úgy van, mert több embernek biztos igaza van? :)
Érdekes az erkölcsről vallott felfogásod."
Talán nincs így? A kevesebbnek van igaza? Érdekes, fordítva vagy bekötve.
"puszi fiúk :D"
Neked is puszi. Ha majd le kell cserélni egy kereket szükséged lesz még férfira husi! :D
"Talán nincs így? A kevesebbnek van igaza? Érdekes, fordítva vagy bekötve."
Tudnék linkelni pár videót, kommentet, blogot, amit rengetegen lájkolnak, és normális ember nem értene egyet a tartalmával. (Biztos Hitlernek is óriási rajongói oldala van, születtek már blogok exekről feltett képanyagokról, halott, megcsonkolt emberi testekről, voltak már kommentek amik tinilányokat biztattak öngyilkosságra jó nagy számú lájkolóval... )
Nyilván aki ilyeneket lájkol keresi is a videót, aki elutasítja, rá se kattint vagy végig se nézi.
Szerintem nem az én bekötésemmel van a hiba, egyszerűen csak nem az az erkölcsi felfogásom alapja, hogy miket lájkolnak a közösségi médiában...
23!
A birkák követik egymást husi! Azért mert nagy a csorda és egy irányba béget,még nem jelenti azt, hogy náluk lenne az igazság!!!! Tipikus birka vagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!