Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem egy lánynak, de ez nem kölcsönös, viszont félek visszautasítani. Mit tegyek?
Idegesítően bonyolult a helyzet. Egy régi lánybarátomról van szó. Tavaly nyáron megerőszakolták. Kemény volt mindenkinek ez az időszak, az elején hetente volt öngyilkossági kísérlet, aztán lassan leszokott róla és mostanra a depresszió is elmúlni látszik. Sokan támogatták, nem csak én, de valamiért felém kezdett el erősen nyitni. A jeleket nem csak én vettem észre, de a helyzet súlyosságára akkor jöttem rá, amikor a szülei konkrétan megmondták, hogy otthon áradozik rólam. Én nem gondolom, hogy bármit is tettem azért, hogy így érezzen és nem is szeretnék vele semmi komolyat. Na most ezt ő láthatóan nem érzi, és ez baj. Nem merem nyíltan elutasítani, mert félek, hogy visszaesik és attól is félek hogy ha tovább ignorálom, akkor is az lesz a vége, de beáldozni sem akarom magam. Nem tudom, mennyire fontos neki a dolog és nem tudom, hogy hogyan tudhatnám meg.
Ti hogy döntenétek?
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!