Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nőnél pròbálkozni megéri? Kölcsönös szemezgetés, mosoly van. Buktatòk? 29F
Figyelt kérdés
2015. okt. 1. 16:34
2/10 anonim válasza:
A pasija kifiléz... A gyereki leköpdösnek... Az apja ellehetetleníthet... Az anyja rágalmazó pletyik seregét veti be... A fiútestvére ott és úgy tesz keresztbe ahogy tud... Egyedül az anyósban találnál szövetségest.
3/10 A kérdező kommentje:
Gyerek nincs. Szerintem friss házasok. Ès 24 ha jòl tudom.
2015. okt. 1. 16:43
4/10 A kérdező kommentje:
Esetleg tapasztalatok??
2015. okt. 1. 16:45
5/10 anonim válasza:
Elkezd hozzád érzelmileg kötődni, miközben te csak szexet akarsz.
Ha gyereke is van hagyjad békén inkább.
6/10 anonim válasza:
A szemezgetés, mosolygás még semmit se jelent. A közvetlen embereknél ez természetes. Erre alapozni jó nagy hülyeség.
7/10 anonim válasza:
Durvább helyzetet is ki hagytam. Először csak szexelni akartam vele, láttam rajta hogy tetszek neki, szívesen benne lenne. Utána pedig ahogy rá néztem, a gyerekekre nem volt szívem hozzá. Azóta járok oda, mert a haverom ott lakik. De valahogy teljesen közömbös lettem felé. Így a jó szerintem hagyd a fenébe.
9/10 anonim válasza:
Megeri, es ossze is johet siman, de nem fogja elhagyni miattad a ferjet, viszont viszonynak tokeletes:-))
Sztem arra var h vegre leszolitsd es elmenjetek randizni,mugyhogy hajra:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!