Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanában már a lányok a szemük és a mosolyuk alapján jönnek be? Felnôttem?
Nekem erről az a véleményem, hogy vannak akik inkább a inézet és vannak akik inkább az érzésekre mennek, hogy milyen a mosolya, a tekintete, miket mond stb. (persze a kinézet itt is számít bizonyos részig, de van akiknek annyira nem számít... Ők mondjuk több csalódás után vagy átállnak vagy magányos agglegények maradnak és egy idő után besavanyodnak a szeretet hiánya miatt /ismerek pár ilyen embert, és őszintén sajnálom őket, meg az egész helyzetet amiben van a világunk, hogy manapság érző jólelkű emberekre nincs szükség, legfeljebb "családfőnek", mert "megbízható" az illető.
Jaj, de elalandoztam.
Szerintem igen, felnőttél!
Én lány vagyok és bevallom, hogy amikor még 20 alatt voltam csak a külsőt néztem, aztán egyszer azon kaptam magam, hogy olyanok kezdtek el tetszeni, akik előtte biztosan nem jöttek volna be, és akikért oda voltam, már nem vonzzanak. Ma már sokkal többre értékelek egy őszinte mosolyt és az őszinte szavakat, mint hogy valakit pusztán külső alapján ítéljek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!