Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan aki aszexként megtalálta a társát?

Figyelt kérdés

2015. nov. 2. 12:59
 1/3 Clark Kent.. ***** válasza:
Gondolom egy másik aszex személyében.
2015. nov. 2. 14:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor direkt ilyen társat keress.
2015. nov. 2. 21:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Van társam, de ő (sajnos) nem aszex.

Pár éve jöttem rá hogy az vagyok, addig nem is tudtam, hogy konkrétan ilyen létezik, vagy frigidnek hittek, vagy azt mondták hogy rosszul próbálkoztam, csináljuk másképp, stb.

Szóval soha nem kerestem szexuális beállítottság szerint párt. Ránézésre épp az ellenkezőjét szokták gondolni, még anyósom is mindig a szex témával jön.

Ha most keresnék párt, akkor már ez lenne az első szempont..

Voltak nehezebb időszakok, csak hát szeretjük egymást, babánk is van, viszont a "kötelező" szexet utálom, ha belegondolok, nem akarom életem hátralévő részében ezt csinálni...

2015. nov. 3. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!