Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak ismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak ismerkedni az itteni sírós nők?

Figyelt kérdés
Vannak sírós nők, akik itt sírnak hogy nincs pasijuk, meg a rondább pasiknak sem kell stb, mégis ha ismerkedni próbál velük egy itteni fiú vissza se ír, pedig lehet hogy jól nézz ki.
2015. okt. 31. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Két dolgot figyeltem itt meg az évek során, meg mióta létezik egy a kategória.

A panaszkodó férfiak elsősorban más, hozzájuk hasonló férfiakat szeretnének itt látni, hogy ne érezzék magukat egyedül a problémájukkal, elvégre ha megoszlik a bánat és nem csak a te vállad nyomja, máris elviselhetőbb, a probléma ettől függetlenül még megvan persze.

A rinyáló nők legfőképp az egójuk hizlalásáért járnak ide, amikor épp egy csalódáson vannak túl és újra azt szeretnék érezni, hogy ők valakit, az itteni töketlen Don Juanok meg villámgyorsan a lábuk elé vetik magukat és az egekig magasztalják őket.

2015. okt. 31. 12:32
 2/5 anonim ***** válasza:
10%
ez*
2015. okt. 31. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Azt kell megérteni, hogy a nőknek elengedhetetlen a saját egójuknak a karbantartása, hogy érezzék a nélkülözhetetlenséget.

Szükségük van rá, hogy az itteni white knight-ok (nézz utána ha nem tudod mit jelent ez a kifejezés) majd jól megerősítik abban, hogy mennyire jó nő, kész, vége.

Javaslom a férfiaknak, hogy ezt a white knight, igazi papucs magatartást dobják el a francba, szálljanak magukba és szedjenek össze némi önérzetet, büszkeséget.

2015. okt. 31. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy ez a kategória egy röhej, és már-már a politika kategória színvonalát közelíti... halmozottan sok a gyökér, akik szétoffolják a kategóriát, bár ezmásol is előfordul.

A politika kategóriát a vérlibsi tetró, a testépítést a 20-as iq-jú gyurós1996, az üzlet, pénzügyeket meg Séf fiú (élmunkanélküli, stb.) offolja szét a baromságaival.

Na meg itt a Böszme Feri, aki részegen feljön, és mindent szétoffol...

2015. okt. 31. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Én szívesen ismerkedem. Válaszolok is a levelekre ha úgy van, elmondom az én történetem is, bár okom van arra, hogy "sírjak". Őszinte vagyok, ha nem tetszik az illető megmondom neki, ha igen, akkor azt is.

Abban értek egyet, hogy a nők többsége tényleg csak az ego növelés miatt hajkurássza az itt jelentkezőket.

2015. okt. 31. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!