Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beteges hogy ha ilyen dolgokra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges hogy ha ilyen dolgokra gondolok?

Figyelt kérdés
Még sosem volt párkapcsolatom, csak randiztam pasikkal. De sokszor ábrándozom arról hogy egy helyes férfi megerőszakol, nézek filmekben olyan jeleneteket amiben ilyen erőszakos jelenetek vannak. Persze ettől függetlenül gyengéd szerelemre vágyom.
2015. okt. 28. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Egészséges szexuális perverzió :) szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló, reméljük egyszer ha lesz párod akkor észre veszi ezeket a rejtett perverziókat, és segít kiélni! :)

26F

2015. okt. 28. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Teljesen korrekt.

Kielégítetlen vagy.. nagyon.

2015. okt. 28. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Hány éves vagy?
2015. okt. 28. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szexuálpszichológus mondta egy riportban, mennyire általános fantázia ez, semmi különös nincs benne. Ettől még nem akarsz a valóságban áldozattá válni, természetesen.
2015. okt. 28. 22:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez még normális hiszen mindenkiben ott bújkál valami kis perverzió ,fantàzia!
2015. okt. 28. 22:33
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem ez tök jó dolog, mindenki ábrándozik valamiről. Mondjuk nem tudom azt elképzelni, hogy ha te valakivel szexelni akarsz, akkor az hogy tud megerőszakolni. Viszont a vad szex az egy nagyon jó dolog ám, felpörgeti az adrenalint rendesen.
2015. okt. 28. 22:37
 7/8 RRR ***** válasza:
persze,hisz kielégítetlen vagy nagyon is
2015. okt. 28. 22:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Majd ha nem egy helyes pasiról álmodozol, akkor kezdj aggódni, addig olyan vagy, mint majdnem minden korodbeli lány.
2015. okt. 28. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!