Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek nem furcsa a Tinderen lévő lányok nagy része? Honnan jönnek ezek a nők? :O Hol vannak az egyszerű lányok? :O
Lapozgatom, lapozgatom, és olyan furcsa, hogy az összes lány szinte iPhonenal fotózgatja magát, síelős, dzsungeles, Amerikai partis, karatézós, jógázós, kínai ünnepeken lévős, diplomaosztós, bajnoki úszós, karatézós, kitüntetéses, fotós által készített csendéletben pózolós, vagy az olasz riviérán fürdőruhában úszkálós és a legtöbb esetben koktélozós, BMW-ben, vagy kocsiban fotózós, modellalkatú csajok vannak közel 95%-os részvétellel? :O Egy biztos, ami látszik: pénz van dögivel. Ezeket a nőket honnan szalajtották? :O Hol vannak az átlagos, egyszerű lányok? :O Vagy ez ennyire kihalt dolog? :O Egyszerű fiú vagyok, és csak lesek, mikor ezeket a lányokat látom :O
24/F
54:
az elobb meg arrol beszeltel, hogy az evi 1-2 kulfoldi nyaralas luxus, most meg mar az a bajod, hogy a csaj elvarna, hogy utazgass vele.
most akkor megsem luxus, csak neked nem tetszik, hogy ha a csajjal egyutt lennel, akkor neked nem futna kozos utazasokra?
egybkent meg nem, egyaltalan nem biztos, hogy elvrna, bar nyilvan az ember szeret a parjaval egyuttlenni. de ha van baratno, akivel utazgathat, szerintem akkor senki nem varna el, hogy utazzon vele a pasija, ha az nagyon nem akar vagy csoro hozza. pont hogy inkabb a nemutazos fel szokott emiatt irigykedni meg hiszteriazni, hogy ‘te mar megint utazgataz, en meg doglok meg a munkaban’ vagy ‘ki tudja megint mit csinaltatok a bartnoddel azon a sziciliai nyaralason, tuti pasiztatok’ stb stb.. tehat altalaban a masik felnek szokott ez problema lenni ilyen vagy olyan okbol, nem annak, aki utazik.
egybkemt meg ezert kell olyan part talalni, akinek hozzad hasonlo az ertekrendje es az anyagi helyzete. de azert nem hinnem, hogy ez lehetetlen kihivas lenne, nyilvn ezek a fiatal utazgatos csajok csinosak, jol pozolnak, meno kepek keszulnek roluk stb.. tehat neked nyilvan csak ezek tunnek fel. az atlagos ‘szurkeeger’ lanyt, aki konyvet olvas vagy fest, eszre se veszed, mert nincs a nyakaba felnyomva a melle es kipucsitva a segge.
nyilvan a tinder kisse ‘magamutogato’ hely, tehat tobb lesz a pozolos extrovertalt ember, de azert ne mondd mar nekem, h CSAK ilyen van. en is ismerek egy csomo normalis, rendes, ertelmes lanyt, aki hasznalta/hasznalja. mondjuk lehet, hogy ok is elmentek egyszer nyaralni spanyoloroszagba es fel mertek tenni egy kepet, te meg kapasbol balra huztad oket a kisebbsegi komplexusod miatt, mert hat ‘fhuu elutazott egyszer spanyolorszgba, a rohadt gazdag luxusno!’
ne haragudj, arrol meg nem en tehetek, hogy sokan evi 200 ezret se tudnak felretenni. attol meg nem ez a normalis. mondjuk aki 8 altalanost vegzett, semmihez nem ert, buta es lusta, az nem tudom, mire fel van meglepodve, hogy csoro (nem rad ertem, hanem az atlag magyar hoborgore, aki elvarna, hogy legalabb netto felmillat a segge ala toljanak a semmire.)
szova meg egyszer: evi egy-ket utazas nem lesz luxus. oke, ertem, neked es a kornyezetednek nem telik ra, de attol meg nem luxus. en eleg sok ‘egyszerubb’ emberr ismerek, aki meggedheti maganak, egyik sem gazdag, egyik sem bunozo, egyik sem vegez ‘extra’ munkat, amihez nagyon okosnak vagy kulonlgesnek kene lennie.
itt te vagy elb.szva, nem az, aki nyaron elutazik gorogorszgba.
Akkor próbáljuk meg újra, hátha ezúttal sikerülni fog, mert úgy látom, a szövegértés nem megy, és imádom, hogy ha valamit harmadjára kell leírnom, mert hiába írtam le kétszer, ugyanúgy visszadobod. Lássuk:
„az elobb meg arrol beszeltel, hogy az evi 1-2 kulfoldi nyaralas luxus, most meg mar az a bajod, hogy a csaj elvarna, hogy utazgass vele
most akkor megsem luxus, csak neked nem tetszik, hogy ha a csajjal egyutt lennel, akkor neked nem futna kozos utazasokra?”
Mindkettő igaz, nem is értem, miért állítod szembe ezt a két dolgot. Én igenis luxusnak gondolom a mai helyzetben, hogy valakinek csak úgy 2-300 ezer Ft-os tartalékai legyenek, amiket év közben kétszer-háromszor is el tud költeni, csak úgy. Azért, mert esetleg neked, vagy bizonyos embereknek telik ilyenre, még nem jelenti azt, hogy ne lenne luxus. A másodikkal meg nem értem, mi a problémád. Miért? Miért ne várná el, ha ő egyszer megteheti? :D
„egybkent meg nem, egyaltalan nem biztos, hogy elvrna, bar nyilvan az ember szeret a parjaval egyuttlenni.”
Na, most akkor döntsük már el :D Igen, a folytatásban jól leírod, hogy elég hülyén jönne ki az, hogy míg a kedvesem a világot utazza, én nem tudok vele tartani. Vagy éppen azért nem, mert én a hosszútávú jövőt tartom szem előtt, és inkább saját lakásra gyűjtök, mintsem egy pillanatnyi örömöket keressek. Na, akkor hova is lyukadtunk ki? Hogy ezt a két világszemléletet és életfelfogást nem lehet összeegyeztetni. Mint ahogy az előző válaszaimban is írtam.
„egybkemt meg ezert kell olyan part talalni, akinek hozzad hasonlo az ertekrendje es az anyagi helyzete.”
JÓ REGGELT KÍVÁNOK! Hát csak megérkeztünk! Végre eljutottunk oda, amiért ezt a kérdést 6(!!!) éve kiírtam. Keresnék én olyat, aki szintén nem a magamutogatásnak és a felszínnek él, hanem inkább a hosszútávú célokat tartja szem előtt, de pont ilyeneket nem találni!
„nyilvn ezek a fiatal utazgatos csajok csinosak, jol pozolnak, meno kepek keszulnek roluk stb.. tehat neked nyilvan csak ezek tunnek fel. az atlagos ‘szurkeeger’ lanyt, aki konyvet olvas vagy fest, eszre se veszed, mert nincs a nyakaba felnyomva a melle es kipucsitva a segge.”
Nem tudom, ezt honnan veszed. De tudod, mit? Beszéljünk privátban, küldök képet, milyen lányokat húzok el jobbra, és meglátod, hogy nem olyanokat, akiknek „nyakaba felnyomva a melle es kipucsitva a segge”.
„ne haragudj, arrol meg nem en tehetek, hogy sokan evi 200 ezret se tudnak felretenni.”
Ki kérte ezt rajtad számon? Örülj neki, hogy te megteheted, és el tudsz menni ilyen helyekre, utazgass, ahova akarsz, te dolgod. De attól, mert te meg tudod tenni, attól még rengeteg ember nem, vagy éppen nem ez a célja (fentebb taglaltam).
„szova meg egyszer: evi egy-ket utazas nem lesz luxus.
De, az (fentebb, és előző hozzászólásokban taglalva).
„oke, ertem, neked es a kornyezetednek nem telik ra, de attol meg nem luxus.”
De, az (fentebb, és előző hozzászólásokban taglalva).
„en eleg sok ‘egyszerubb’ emberr ismerek, aki meggedheti maganak, egyik sem gazdag, egyik sem bunozo, egyik sem vegez ‘extra’ munkat, amihez nagyon okosnak vagy kulonlgesnek kene lennie.”
Tehát azért, mert neki nem telik utazásra, vagy nem az utazásnak és pillanatnyi örömöknek él, akkor már rögtön „egyszerű” ember? Tehát azért, mert te utazol, akkor gondolom te vagy a nagyszerű ember. Rendben. Itt egy kicsit úgy érzem, megvetéssel írsz bizonyos társadalmi helyzetben lévő emberekről, akik mondjuk nem engedhetik meg azt maguknak, amit éppen te. Nehogy azt hidd ám, hogy itt mindenki kereshet havi 500 ezer nettót. Persze, vannak, akik ki tudnak törni, de nem kéne azt hinni, hogy minden csak változtatás kérdése.
„itt te vagy elb.szva, nem az, aki nyaron elutazik gorogorszgba”
Tehát én vagyok elbaszva, mert nem a mának élek, szeretnék hosszútávú célokat megvalósítani, és ehhez hasonló gondolkodású/felfogású társat keresnék, akit viszont Tinderen nem találok, mert az meg egytől-egyig tele van az olyan mentalitású emberekkel, mint te? De lehet, én vagyok az elbaszott, megadom.
Csak neked, csak most harmadjára is leírom, amit az előzőekben írtam, mert úgy látom, hogy az előző két alkalom valahogy kimaradt, és újfent ugyanazt a labdát dobálod vissza.
Nem azzal van probléma, hogy magamutogatós, kirándulós, túrázós, diplomaosztós, "travel addict" fiúk és lányok vannak fent Tinderen, Badoon, stb. Számomra az a baj, hogy a fent lévő felhasználók jelentős része ilyen, és alig találok olyan lányokat, akik nem eszerint élnek, és inkább hétköznapibb (a te szóhasználatoddal élve: „egyszerűbb”) emberek lennének, hosszútávú tervekkel. Meg amúgy is, elég végignézni a Tinderen: a mindennapokban nem ilyen embereket látni, mint amiket ott lehet jobbra-balra húzogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!