Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek nem furcsa a Tinderen lévő lányok nagy része? Honnan jönnek ezek a nők? :O Hol vannak az egyszerű lányok? :O
Lapozgatom, lapozgatom, és olyan furcsa, hogy az összes lány szinte iPhonenal fotózgatja magát, síelős, dzsungeles, Amerikai partis, karatézós, jógázós, kínai ünnepeken lévős, diplomaosztós, bajnoki úszós, karatézós, kitüntetéses, fotós által készített csendéletben pózolós, vagy az olasz riviérán fürdőruhában úszkálós és a legtöbb esetben koktélozós, BMW-ben, vagy kocsiban fotózós, modellalkatú csajok vannak közel 95%-os részvétellel? :O Egy biztos, ami látszik: pénz van dögivel. Ezeket a nőket honnan szalajtották? :O Hol vannak az átlagos, egyszerű lányok? :O Vagy ez ennyire kihalt dolog? :O Egyszerű fiú vagyok, és csak lesek, mikor ezeket a lányokat látom :O
24/F
De ácsi!
Miért nem látni ilyeneket más társkeresőkön? Vagyis látni, de nagyon csekély számmal! Itt meg csak ilyenek vannak! :O
Ezt tudja valaki, miért? :O
A lányok is??? Én a fiúk 95%-át látom ilyennek a tinderen. Tengerparti, drága autós, síelős, luxus éttermes, iphone-os képeik vannak. A ruhájukon nagyon látszik,hogy márkás. 21-25 éves fiúkat nézek. Más társkeresőkön egyáltalán nem így vettem észre, nem értem én sem miért lehet így.
L21
Ugye? Na, akkor végre nem csak én vagyok az egyetlen, akinek ez feltűnik XD :) De az a baj, hogy ezen a Tinderen pont fordított az ilyen: 100-ból talán 1, ha normális és életszerű. :D Na, én pont azokat húztam jobbra :)
Várom a további észrevételeket!
Nagyon sok a külföldi, vagy pedig magyarok akik külföldön tanulnak. :O
Van,hogy véletlenül jobbra húzok külföldieket, (pl. nem derül ki rögtön a nevükből,hogy azok) és ők majdnem mindig jobbra húznak és azonnal rám írnak. Meg persze azok is rögtön írnak, akiket elsőre átlagosnak néztem, de miután jobban megnéztem már csúnyának látom őket. :( Bezzeg a helyes fiúk közül sokan vagy nem írnak (hiába húztak jobbra), vagy csak beszélgetni akarnak és nem hívnak randira.
Azért néha napján előfordul,hogy szerencsém van helyes fiúval, így nem akarom letörölni az alkalmazást. :) Neked összejött valami tinderről, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!