Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fordul elő az ilyen és fordítva a hölgyek mit tennének?
Ha egy nő a társkeresőn 160 centisen 70 kilóval átlagosnak jellemzi az alkatát, akkor én 170 centisen 80 kilóval is elmegyek átlagosnak? (És ha ezt kiírnám, akkor azzal senkinek nem lenne problémája)
Azok a nők, akik egyéniséget akarnak és elvárják, hogy egy rövid üzenet alatt lenyűgözzék őket, miért a leghétköznapibb/megszokottabb leírással jellemzik magukat? (pl. nem lehet 100/200/300/stb. karakterben jellemezni magam, ha szeretnél megismerni akkor írj!
vagy
természetkedvelő, állatbarát lány vagyok, hűséges, megértő, türelmes és értelmes TÁRSAT keresek)
Lehet velem van a baj de, nem értem a kérdést. Tisztáznád, hogy mit szeretnél kifejezni?
18L
Amikor 156 centisen, és 60 kilósan azt írtam magomról, hogy "telt", akkor a legtöbben strandlabda méretű mellekre gondoltak, és a többit el se olvasták.
De pont a napokban kaptam egy ilyen "egyéni" üzenetet, ami úgy kezdődött, hogy "Nagyon tetszik az adatlapod, én is hasonló társat keresek..." Ehhez képest az adatlapomon az van: Nem keresek senkit.
Mindegy, mit írok, a legtöbben el se olvassák.
Biztos nem veled van a baj, a kérdésem az lett volna, hogy azonos helyzetben női szemmel milyennek tűnhet a fent említett magatartás; emellett érdekelt volna az is, hogy mi a magyarázata ennek(félreértés ne essék, senki nem tartozik nekem magyarázattal, de ha valaki mégis elmondaná, akkor engem érdekelne). Szóval ezért a kérdés, "Miért fordul elő..." illetve "fordítva a hölgyek mit tennének?"
Remélem így már érthetőbb :)
#2 Ez is érdekelne, miért van fenn valaki, aki nem keres társat (és legfőképp miért látogat még mindig aktívan)?
Megtalálta az igazit és csak ott tud beszélni vele? Őrzi a régi beszélgetéseket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!