Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs barátnője, annak miért nincs? Tehát mi az oka?
Jaa értem vígasztaljam magam azzal, hogy nem gond h. nem vagyok egészséges, mert ha egészséges lennék, biztos érzelmi analfabéta lennék. :-)
A "jobb egyedül mint egy rossz kapcsolatban" egy kétségbeesett vígasztalási kísérlet, valamint a "ne bánd, nézd meg hogy hány válás/rossz kapcsolat van, hiányzik ez neked?" meg hasonlók mondása is.
Nem én írtam ki a kérdést. :-)
Egyébként én rendkívül olyan sok fickóval találkoztam, akinek szókincse csak káromkodásokra, valamint a "aki beszó' nekem aztat leverem" szintre korlátozódott, mégis nagyon sikeres volt...
Sikeres volt az is a lányoknál, aki kizárólag burkoltan a nemi aktusra meg egyebekre célozgató poénokat mondott (nap mint nap ugyanazokat csak a sorrend volt más és soha nem unták meg), ittt meg mindenhol azt olvasom, hogy húúúú ez mennyire taszítja a lányokat, ha egy férfi nem az agyával gondolkodik, hanem mással, élőbeni tapasztalataim mást mondanak.
Önbizalomhiány, meg nem szeretek versenyezni, és a külsőm se egy nagy szám. Meg nulla tapasztalatom van nők terén.
24f
"Akinek nincs barátnője, annak miért nincs?"
- Hát azért mert homoszexuális, és a fiúkat szereti azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!