Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nincs barátnője, annak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs barátnője, annak miért nincs? Tehát mi az oka?

Figyelt kérdés
Nekem azért, mert unalmas, magamnak való, figyelemzavaros, depresszióra hajlamos ember vagyok. Mivel nem járok társaságba, így esélyem sincs szerezni, ha esetleg séta közben látok vki hozzám illőt, akk meg nincs önbizalmam megszólítani, stb. Tehát eleve reménytelen és már 26 éves vagyok :(

2015. okt. 27. 11:26
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Meglehetősen zárkózott vagyok, valamint fogyatékkal élő vagyok, e két tulajdonság bőven "elég" ehhez, ha a fogyatékosság nem lenne, külső alapján bőven találhatnék barátnőt.
2015. okt. 27. 11:29
 2/22 anonim ***** válasza:
18%

Nem születtem jó genetikával,helyesnek és a nőknek az arc számít csak,meg hogy izmos legyél...

Egyik sincs meg,így aztán esélytelen...

24/F

2015. okt. 27. 11:33
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

#1 válaszomhoz még valami: igyekszem nem gondolni erre, hogy ne fájjon...

Mit mondjak, nem könnyű...

2015. okt. 27. 11:33
 4/22 anonim ***** válasza:
57%

mi az oka? önmaga...

ha akarna barátnőt akkor tudna találni megfelelő lányt, de sokan az első próbálkozás után "én mindent megpróbáltam" mentalitással feladják...

van aki bele se mer vágni, előre elássa magát...

van aki nem akar barátnőt

22F

2015. okt. 27. 11:36
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem ilyen egyszerű, ahogy leírtad, hogy "első próbálkozás után feladják"...

Ez rendkívül bonyolult és összetett, általánosítani (szerintem) nem érdemes.

2015. okt. 27. 11:39
 6/22 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
Atya Isten!!!Kik vagytok Ti?Milyen nőkkel hozott eddig Titeket össze a sors????Figyelj màr,ne màr.Nem jutok szòhoz.Mi az,hogy unalmas vagy?Ki mondta?Valaki szâmàra Te vagy a legérdekesebb.Meg mi az,hogy nem születtem jo génekkel?Az a nő akinek az szàmit,hogy valaki izmos legyen,àssa mélyre magàt.Milyen fogyaték?A legjobb fiu varàtom toloszékes és tökéletes baratnője van.Ti miből gondoljàtok,hogy csak a gazdag,izmos,gyönyörű hapsik jobbak??Tőlem elmehetnek a sohajba.Semmi értékük nincs!!!
2015. okt. 27. 11:44
 7/22 anonim ***** válasza:

#5:

"de sokan az első próbálkozás után"

nem azt mondtam, hogy mindenki...

2015. okt. 27. 11:45
 8/22 anonim ***** válasza:
31%

Problémák lehtséges légiója:

1.Sokkal több férfi van mit nő. A kereslet-kínálat elve sokakat kiszorít, főleg a kispénzűeket

2.Sokaknál lehet hormonális/idegi problémák vannak amiről az illető nem tud - sokan emiatt képtelenek élvezni dolgokat vagy szerelembe esni mer' baj van az agyalapival ( [link]

3.Pénzhiány

4.Túl erős versenyben való aulmaradás

5.Szélsőségesen faluban élés

6.Ronda kinézet

2015. okt. 27. 11:52
 9/22 anonim ***** válasza:
82%
Értem, ismersz egy mozgássérültet, akinek sikerült, most akkkor általános, hogy bárkinek, mindenkinek, aki hasonló hátrányos helyzetben lehet, sikerülhet?
2015. okt. 27. 12:02
 10/22 anonim ***** válasza:
Sokszor jobb egyedül lenni mint egy rossz kapcsolatban
2015. okt. 27. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!