Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a love.hu oldalról?
Én három héttel a regisztrációm után ismerkedtem meg a jelenlegi barátommal, másfél hónapja vagyunk együtt.
Valamint lett onnan még két fiúbarátom is.
Nagyon sok a hülye és a perverz, de alapos kereséssel kifoghatóak a jó fiúk :) (Illetve lányok, ha fiú vagy :) )
1,5 éve ott ismertem meg a jelenlegi barátomat az utolsó pillanatban, mert törölni akartam magam.
Az emberek 98%-a nem tudta leírni helyesen azt a szörnyen hosszú mondatot, hogy "Szia. Ismerkedünk?"
Helyette ilyenek voltak: "Szijha, imskedjünk?" és társai...
Több arab férfi megtalált, aki E/3-ban beszélt magáról. Volt egy 60 éves "úriember" aki csak egy mondatot írt: "A korkülönbség nem akadály!".
Több tucatnyi levél, ahol megkérdezték, hogy egy bizonyos összegért mit vállalok. Jó, itt felajánlottam, hogy kézen fogom és elkísérem egy hivatásoshoz az összeg feléért.
Mindenkinek válaszoltam. Aki nem tudott helyesen leírni 2 szót, annak én is ennyire hibásan válaszoltam (választ sose kaptam :D).
Nem voltam róla jó véleménnyel, elegem lett 2-3. nap.
Voltam rajta vagy egy hétig. :) Rájöttem közben, hogy nem akarom én ezt!
Az elején be volt kapcsolva a chat, és több tucat levelet küldtek rajta, egy miniatűr kép alapján (arc), hogy milyen szexi vagyok. Ha válaszoltam, az esetek nagy részében a következő kérdés az volt, hogy milyen az intim fazonom. :) 1 nap után kikapcsoltam a chatet.
Utána tűrhetőbb volt, ugyanis van 3 kategória (szerelem, szex, ismerkedés asszem), és be kell jelölni, mi a célod. Én naiv mindhármat bejelöltem, mire a tapasztalt barátnőm mondta, hogy a szexet azonnal vegyem ki. :D
Utána kevesebb lett a nyílt ajánlat.
4 pasit felvettem facebookra, akik szimpatikusak volták írás minőségre és képre. Az egyik nem is írt aztán. XD A másikkal a szia, mizunál nem jutottunk többre. A harmadik intim képeket kezdett küldözgetni kéretlenül. :S A negyedikkel majdnem taliztam, csak közbe szólt az, hogy a beszélgetések során rájöttem, hogy nem igazán passzolunk össze életfelfogásban, életvitelben, magyarul nem őt keresem. Mondtam, hogy nem szeretnék talizni, átgondoltam. Büdös r.b.nc lettem egyből. :DD (Addig persze egyetlen kis aranyvirág bogárka. ;) )
Ekkor regeltem le, és azóta se többet. XD Rájöttem, hogy a való életben kevesebb inzultus ér.
De pl. a barátnőmnek nagyon bejön, több pasija volt onnan, és őneki jobban van türelme válogatni.
Az utolsó mondatot szép, már-már lírai volt.
Én 4 éve voltam ott, és az egyetlen oldal, ahol tényleg semmi nem jött össze. Pedig a helyesírásommal sincs gond és a kiállásommal sem. Férfi oldaláról nézve is felejtendő, szerintem. F/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!