Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír vissza, ha tutira bejövök neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akinek egyértelműen bejövök, már beszéltek is róla, meg mikor ránézek rám mosolyog, gyakran néz, próbál a közelembe kerülni, stbstb.. Ráírtam facen és több napja már hogy nem válaszolt, még csak meg se nézte.. Ez mitől lehetséges?

Légyszíves ne kanyarodjunk el a témától, van egy komplikált tényező, amiért élőben még nem történt meg a "nyitás"..

Előre is köszi a válaszokat!:)

2015. okt. 25. 22:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Mi a tenyezo?

Gyakran van fent?

2015. okt. 25. 22:46
 2/23 A kérdező kommentje:
gyakran van fent, már régebben történt az eset, több mint 1 hete.. Csak ráírtam kedvesen, érdeklődtem felőle, mert szimpatikus lány.
2015. okt. 25. 22:48
 3/23 A kérdező kommentje:
Pszichológiai háttere van, de ebbe inkább ne menjünk bele, még dolgozom az ügyön én is, konkrét megbízható választ lehet nem is tudnék adni, ami teljesen körbeölelné a problémát magát..
2015. okt. 25. 22:49
 4/23 A kérdező kommentje:
Röviden tömören annyi, hogy csomó emberben megbíztam akikben nem kellett volna, mint például a szüleim, a legjobb barátaim, és az elhagyástól félek magától, így nehezen adom elő magam mikor úgymond kötődni kéne valakihez, összehangolódni vele.. Így a személytelenebb formában könnyebb lenne kezdeni, utána meg élőben talán jobb lenne a helyzet..
2015. okt. 25. 22:53
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Bordi gyanús
2015. okt. 26. 00:06
 6/23 A kérdező kommentje:
vannak barátaim, és nem utálom az embereket, csak bizonyos lányoknál van ez így.. Amikor nagyon kell kötődni valakihez..:D Nem vagyok borderes, annyira azért nem durva a helyzet..:D
2015. okt. 26. 09:44
 7/23 anonim ***** válasza:
Akkor nem biztos, hogy tutira bejössz neki, sajnos.
2015. okt. 26. 18:06
 8/23 A kérdező kommentje:
nem is ez itt a kérdés, de egyébként biztosra tudom..
2015. okt. 26. 18:26
 9/23 Saavedro ***** válasza:

Sosem tudhatod biztosra...

"Ráírtam facen és több napja már hogy nem válaszolt, még csak meg se nézte.. Ez mitől lehetséges?"

Talán mert az egyéb mappába rakta? Egyáltalán ismerősök vagytok?

2015. okt. 26. 19:20
 10/23 A kérdező kommentje:
Persze, és akkor írtam rá, mikor már ismerősök voltunk.. Mellesleg ő jelölt be.. szóval nem is értem
2015. okt. 26. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!