Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, keresek valakit?
Figyelt kérdés
Keresek, egy kedves barátnőt, akinek a lelki támogatásával,buzdításával eljuthatnék pár prostituálthoz.Depressziós, félénk, 50-es férfi vagyok. És szűz. Pótolni szeretném azt, ami kimaradt az életemből.2015. okt. 25. 13:36
2/5 anonim válasza:
Egy nő miért buzdítson arra, hogy menj prostihoz? Ezt max a férfiaktól lehetne elvárni, hogy ebben segítsenek.
Ez inkább egy rejtett célzás arra, hogy ismerkedni szeretnél nőkkel, mert egyedül érzed magad, és nem látsz más kiutat lassan, mint egy prosti.
Inkább keress egy normális nőt, akivel megélheted az életedből kimaradt dolgokat, aki viszonozni tudja, azt amire épp te is vágysz.
29F
3/5 A kérdező kommentje:
De nem tudok, nem merek ismerkedni sem.Meg egyedül, bátorítás nélkül elmenni sem.
2015. okt. 25. 13:46
5/5 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy segítségek kapok, és nem gúnyolódást.
2015. okt. 25. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!