Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írogat egy fiubaratom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írogat egy fiubaratom, mikor bulizni megyek, hogy merre vagyok, milyen a buli, stb?

Figyelt kérdés
Máskor is szokott érdeklődni, de ilyenkor különösen. Ha jönni akar, miért nem mondja meg?
2015. okt. 23. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert tetszel neki, és tudni akarja, hogy a buliban éppen kivel kavarsz ha kavarsz is valakivel, tapasztalatból mondom régen én is így buktam egy csajt mert ilyen gyökér voltam, h faggattam
2015. okt. 23. 23:47
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy dugni akar
2015. okt. 23. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet , hogy a rosszcsont kistestvérére kell vigyáznia, vagy pont akkor megy a kedvenc sorozata a tv-ben, vagy éjszakai melót vállal a TESCO-ban, vagy pattanások vannak a képén, vagy csúnyán megvágta az arcát borotválkozás közben, vagy elcsúszott egy banánhéjon, és kificamodott a bokája ezért nem tud elmenni, de attól még érdeklődik irántad.
2015. okt. 23. 23:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam buliban kavarni senkivel, főleg nem most, hogy ez a srác, aki írogat, tetszk is :D De ezt ő ezt sajnos nem tudja.
2015. okt. 23. 23:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Vagy csak aggódik érted.

A legjobb fiú barátom (amíg össze nem vesztünk) ébren várta meg, hogy hazaessek a buliból és írjak neki, pedig egyébként este 10 köröl lefeküdt.

2015. okt. 23. 23:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem legjobb barát, csak haver.
2015. okt. 24. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Nincs tipped?! Mert nem illik másra akaszkodni.

Ő kimutatja, hogy érdekli a buli, de neked is ugyanannyira kell akarnod az együttbulizást, mint amennyire ő akarja, és neked kell elhívnod.

2015. okt. 24. 00:48
 8/8 anonim ***** válasza:
féltékeny, én is csináltam ezt... ennyi
2015. okt. 24. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!