Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A valóságban a férfiak nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A valóságban a férfiak nem ilyen kritikusak?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, hogy itt az oldalon a férfiak sokkal jobban válogatnak, mint a valóságban. A munkám során rengetegen tituláltak már szépnek, mosolyogtak rám, vagy próbáltak elhívni ide-oda. Pedig még csak nem is modell vagyok, vagy hostess, hanem vendéglátós.

A munkámon kívül meg olyan srácok udvaroltak, akik nekem is tetszettek, holott nem vagyok 10/10.

Soha senki nem kötött bele olyan lényegtelen részletekbe, hogy nem kockás a hasam, vagy hogy nincs rés a combom közt, esetleg hogy nem olyan a bőröm, mint a szénné photoshoppolt modelleké.

Akkor a valóságban mégsem olyan kritikusak a férfiak, mint itt?

A 25-35 közti korosztályról van inkább szó

2015. okt. 22. 18:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen, mert a valóságban azzal akinek nem tetszik az alkatod nem is kerülsz vele abba a helyzetbe, hogy letold neki a bugyidat. Akivel ilyenbe kerülsz az meg pozitívan vélekedik rólad.
2015. okt. 23. 09:17
 12/18 anonim ***** válasza:
A kettő milyen összefüggésben van egymással? Attól, hogy valakinek bejövök pluszkilókkal, máris azt jelenti, hogy minden ruha nélkül részem tetszik neki?
2015. okt. 23. 19:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Kissé közhelyes, amiket mondasz.

Férfi vagyok és nekem se volt olyan, hogy ha már meztelenül álltam a nő előtt, elfutott volna és valóban, én sem tettem még ilyet(pedig volt, hogy akartam).

Ez nem igazolja vissza azt, hogy olyan nagyon szépek volnánk.

Amiről szó van a kérdésben, az csak egy nagyzolási mánia, amit a fiúk előszeretettel alkalmaznak: társaságban nem lehet egy csaj sem "elég jó", de a választás sosem társaságban történik és 1 vs 1 felállásban sok leszólt lány is simán elkel.

Amire viszont felhívnám a figyelmet, hogy fordítva ugyanez nem jellemző.

A nők leszólják az alacsony férfiakat, elég gúnyosan, de mikor 1 vs 1 állnak egymással szemben, nagyobb megértésnek nincs nyoma.

A pénztelen férfiak is meg vannak ítélve, de nem fognak esélyt kapni akkor se, ha a barátnők már nem ócsárolhatják.

Lényegében arról van szó, hogy látszólag mindkét nem státusszimbólumot keres a másik nemben, de a férfiak leadnak ebből, ha a lány kedves és nem csúnya, míg a lányok csak nagyon ritkán tennék meg ugyanezt.

2015. okt. 23. 20:45
 14/18 anonim ***** válasza:

A 10-es "közhelyes" vagyok. Sose csíptem az alacsony pasikat, ehhez képest a volt párom 170 cm magas volt.

Szerintem amit kihagysz a képből, hogy a nők a szerelem kedvéért, ugyanúgy "elnézik" ha nem olyan magas vagy nem olyan pénzes.

Én személy szerint sosem vettem részt férfiak tömeges ócsárolásában, és az, hogy szerinted ha egy férfitársaságban nagyzolásból egy férfi megteszi, de szemtől-szemben nem az a jófejségét vagy gerincességét mutatja hát... akkor már inkább valaki képviselje a véleményét társaságban és szemtől szemben is, még ha az nem is pozitív. Legalább következetes.

2015. okt. 23. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:

Értem. Tehát a következetes lenézése az alacsony pasiknak egy tiszta és megsüvegelendő jellemvonás.

Amúgy nem dicsértem a férfiak hozzáállását, csak bemutattam a falkaszellem egy jellegzetességét, ami segíthet megérteni a kérdezőnek, hogy miért is nem olyan kritikusak a férfiak a valóságban, mint ahogy egy ehhez hasonló fórumon tűnik.

Ezt írtad: "akkor már inkább valaki képviselje a véleményét társaságban és szemtől szemben is, még ha az nem is pozitív. Legalább következetes"

El ne feledd, hogy a férfiaknak is elsősorban a saját érdekeiket kell nézni és az, hogy valami nektek "legalább" vagy "már inkább" kényelmes, megfelelő, egyszerűen nem lehet szempont.

Te elmentél már valaha egy sráccal is, aki "legalább" volt valami...? Ugye hogy nem. Két srácból vagy a magasabb kell, vagy semelyik. Vagy a márkás cuccban lévő, vagy egyik sem. Ez a norma, ez a valóság.

Egy srác erre hajlandóbb, ha a lány kedves vele. Nálunk létezik a "nem olyan vékony, de legalább kedves" vagy nem olyan okos, de legalább bájos".

2015. okt. 23. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:

"Te elmentél már valaha egy sráccal is, aki "legalább" volt valami...?"

Pl mint a már fent említett 170 cm-es exbarát...?

Ő (legalább) intelligens, kedves volt, bár nem az esetem, és alacsony. Viszont megszerettem a "legalább" tulajdonságai miatt.

Én mondjuk sztem pont elég reálisan látom a testi jellemzőket, a belső tulajdonságok, amikből ritkábban engedek... ne hidd, hogy így könnyebb megfelelő partnert fogni.

2015. okt. 24. 01:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyébként valakit ócsárolni a magassága vagy bármilyen testi jellemzője miatt szerintem mocsokság és gyenge jellemre utal. Semelyik nemnek nem nézem el. Viszont nem tudom miért jobb a "tömegben ócsárolom, magánban elmegy" hozzáállás.
2015. okt. 24. 01:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Utolsó mondatodra már reagáltam egyszer "Amúgy nem dicsértem a férfiak hozzáállását, csak bemutattam a falkaszellem egy jellegzetességét, ami segíthet megérteni a kérdezőnek, hogy miért is nem olyan kritikusak a férfiak a valóságban, mint ahogy egy ehhez hasonló fórumon tűnik."

Rendben, elfogadom, hogy neked volt valaha párod, aki eleve úgy indult, hogy "legalább", de ez messze nem jellemző a nőkre, bármit is mondj. Már úgy értem, hogy a legalább normálisan kinéző, nem dagadt nőkre.

2015. okt. 24. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!