Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jelenthet sokat a külső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jelenthet sokat a külső?

Figyelt kérdés

Átlag ember 30 as évek nagyábol minden megvan csak barátnő nincs. Egyetlen gond kitört fog. elől. de nem a két középső. Sokak szerint a barátnő szerzést a fogorvosnál kéne kezdeni.

A lényeg hogy egy pár nő véleményt várnék hogy ez tényleg így van e. Ha igen miért és mien esély van így.

Több infó.

A magasság megvan 182cm és 72 kilós súly. Milyen esélyt adnátok. A belső egy más kérdés, viselkedés az inkább komolyabb, fegyelmezett.

Egy 34 éves férfi.

lehetőleg értelmes válaszokat kérnék ne mind trollságokat. Előre is köszönöm.

2015. okt. 22. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Engem zavarna a fog téma. Gondolom Te sem fogatlan nőre vágysz.. Pedig nekem nagyon rosszak (voltak) a fogaim, több tízezret költöttem már rájuk, inkább nem ettem, de a rendezett fogsor nálam az igényesség alapköve.
2015. okt. 22. 12:37
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Kitört fog zavaró, főleg, ha nincs folyamatban/tervben a megcsináltatása, még pedig nem a kinézet miatt zavaró, hanem mert igénytelenségre vall. Nem azt mondom, hogy semmi esélyed, de biztos, hogy ilyen hátránnyal akarsz indulni?
2015. okt. 22. 12:38
 3/8 anonim ***** válasza:

Zavaró tuti.

Ugyanezt, vagy más, még rosszabb fogzavarokat te sem feltétlenül fogadnál el egy nőn.

De ráadásul ha megvan rá a pénzed hogy megjavítsd, akkor egy ilyen esztétikai problémát, ami sok nőt bizony zavar, simán orvosolhatnál.

2015. okt. 22. 12:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Általában a fogorvostól való félelem és egy nem mindennapi probléma ami előkerül a fogorvosnál az gátol a tett a cselekvés terén. Sokat gondolkoztam de ügylatszik nincs kiút. jön a mészárszék.... valamikor.
2015. okt. 22. 13:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezt az igénytelen dolgot! A legtöbb embernek tuti, hogy rosszak a fogai, és ez külsőleg is látszik általában. Sokszor előfordult már, hogy egy látszólag csinos, "igényes" lányrohadó fogakkal élt. És ez nem egyedi eset, valamint a férfiakra is igaz. És az igényesség miben nyilvánul meg? Nekem pl. soha nem volt semmi bajom a fogaimmal, teljesen épek, megvan az összes, tömésem sem volt soha (se lyukas) mégse szépek. Nem fehérek és nem állnak túlzottan rendezetten. Akkor én most igénytelen lennék? Pedig minden nap mosok fogat.
2015. okt. 22. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

A fogorvosi témához tudok csak hozzászólni.

Ha magánorvoshoz mész, akkor nincs mitől félni. Mondjuk nem szórakoztató dolog hallani a fúrót se, illetve az ott érzett szagot se akarod majd parfüm formájában viszontlátni, de a maszekoknak a körzetisekkel* ellentétben érdekük az, hogy jó munkát végezzenek, úgyhogy azzal probléma nem lesz. Bár ha nagy a baj, akkor nem lehetetlen, hogy elküldenek szájsebre, ami kevésbé poénos dolog.

*Értelemszerűen nem mondom, hogy a körzetisek közt nincsenek a munkájukat lelkiismeretesen végzők, mert az én fogorvosom is remek volt, csak na, ha már ennyire félsz az orvostól (én is féltem), akkor inkább magánrendelésre jelentezz.

2015. okt. 22. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem árt megcsináltatni, de ha benézel egy gyárba, szinte az összes fogatlan munkásnak van barátnője/felesége (persze más kérdés, hogy milyen). Ne legyél a saját magad ellensége, amin ilyen könnyen lehet változtatni, azt érdemes megcsináltatni minél előbb.
2015. okt. 22. 18:50
 8/8 anonim ***** válasza:
A letört fog tényleg zavaró. Ez azért nem olyan mintha pl csak nem állnának olyan rendezetten a fogacskáid. Bár bevallom engem a túl komoly, fegyelmezett személyiség sem vonzana. De nem is keresek párt.
2015. okt. 22. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!