Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jelenthet sokat a külső?
Átlag ember 30 as évek nagyábol minden megvan csak barátnő nincs. Egyetlen gond kitört fog. elől. de nem a két középső. Sokak szerint a barátnő szerzést a fogorvosnál kéne kezdeni.
A lényeg hogy egy pár nő véleményt várnék hogy ez tényleg így van e. Ha igen miért és mien esély van így.
Több infó.
A magasság megvan 182cm és 72 kilós súly. Milyen esélyt adnátok. A belső egy más kérdés, viselkedés az inkább komolyabb, fegyelmezett.
Egy 34 éves férfi.
lehetőleg értelmes válaszokat kérnék ne mind trollságokat. Előre is köszönöm.
Zavaró tuti.
Ugyanezt, vagy más, még rosszabb fogzavarokat te sem feltétlenül fogadnál el egy nőn.
De ráadásul ha megvan rá a pénzed hogy megjavítsd, akkor egy ilyen esztétikai problémát, ami sok nőt bizony zavar, simán orvosolhatnál.
A fogorvosi témához tudok csak hozzászólni.
Ha magánorvoshoz mész, akkor nincs mitől félni. Mondjuk nem szórakoztató dolog hallani a fúrót se, illetve az ott érzett szagot se akarod majd parfüm formájában viszontlátni, de a maszekoknak a körzetisekkel* ellentétben érdekük az, hogy jó munkát végezzenek, úgyhogy azzal probléma nem lesz. Bár ha nagy a baj, akkor nem lehetetlen, hogy elküldenek szájsebre, ami kevésbé poénos dolog.
*Értelemszerűen nem mondom, hogy a körzetisek közt nincsenek a munkájukat lelkiismeretesen végzők, mert az én fogorvosom is remek volt, csak na, ha már ennyire félsz az orvostól (én is féltem), akkor inkább magánrendelésre jelentezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!