Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ey ilyen pasi most szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ey ilyen pasi most szerintetek igénytelen?

Figyelt kérdés

Randiztam egy fiúval, kedves okos. Nagyon igényesnek nézz ki, ad magára jól öltözködik, illatos, ápolt haj, arcszőrzet stb, minden jól klappol, csak a fogai borzalmasak, ritkák, csálék stb.

Azt mondta azért nem megy fogorvoshoz, mert nagyon fél tőle, meg nagyon drága lenne, mert a genetika elbánt vele (csírahiány, harapási rendlenesség stb)

2015. okt. 22. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Erről beszélek én is.

Aki még utánanézni, kérdezni sem hajlandó, hogy mennyibe kerül, az tényleg egy lusta, igénytelen ember, mert csak kifogásokat keres és rendbe sem akarja hozatni a fogait.

Ha valóban anyagilag nem fér bele neki, az érthető.

2015. okt. 22. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy fél. Megértem,hogy rossz fogakat örökölt. De saját tapasztalatból mondom, hogy nincs mitől félni és minél inkább elhanyagolja az ember, annál több pénzbe, időbe és fájdalomba fog telni rendbe rakatni őket...már pedig egyszer eljön az az idő, amikor muszáj lesz, így nincs értelme húzni az időt. Én is rossz fogakat örököltem..hiába mostam, sikáltam őket...12 évesen már fogat húztak, gyökérkezeltek...aztán persze még tovább romlottak, majd teljesen besz.artam a fogdokitól és nem mentem jó pár évig...szégyelltem...még az orvos előtt is, hogy ennyire rosszak... Aztán egyszer csak rászántam magam és megindultam. Megcsináltattam mindet.. hála égnek pótlásra nem volt szükségem és teljesen ingyen volt minden, mert a körzeti fogorvoshoz mentem, aki készségesen minden létezőt megtett azért, hogy még a legkilátástalanabb állapotban lévő fogamból is normális fogat varázsoljon. Volt, mikor leégette az ínyemet...volt, mikor gyökérkezelt hónapokig, vagy húzott, tömött, faragott, fúrt...de soha nem volt elviselhetetlen a helyzet. Csak azt bánom, hogy nem mentem el, már sokkal hamarabb hozzá...... Szóval igen. Egy kicsit igénytelen. Menjen szépen fogorvoshoz!!
2015. okt. 22. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
11%
10-es! 9-es vagyok. Azt mondom, h sz*r volt a fogorvosod...amugy meg, kifogasokat mindig lehet talalni mindenre...
2015. okt. 22. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Viszont így, hogy sz*r volt a fogorvosom (én ezt tudom), nem is tudok újból belevágni, mivel tönkretették az egészet annak idején gyerekkoromban. Szóval ha valaki a fogaim alapján azt mondja, hogy igénytelen vagyok, az óriásit téved velem kapcsolatban.
2015. okt. 22. 12:53
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha valakinek elszíneződtek, vagy rohadnak a fogai de nem megy fogorvoshoz, az igénytelen...

Ha valaki ápolja a fogait, de azok csálék, hát akkor ez van, ettől nem nézek le senkit...

Ha valaki ápolja a fogait, de genetikai okokból foghíjas már fiatalon.. Pl vannak olyanok, akiknek nincs, vagy csak nagyon pici a foggyökerük és gyakorlatilag bármikor bármi kiverheti 1-1 fogát emiatt rögzétett műfoga sem lehet (feleségem is ilyen) azért sem fogok senkit lenézni...

Ha valaki a csálé de egészséges fogairól elítéli a másikat, az egy sznob hülye pi.csa és magasról lesajnálom...

2015. okt. 22. 13:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is félek a fogorvostól, de attól még időnként ráveszem magamat, hogy menjek el, mert még mindig jobb ott rettegni és túl lenni rajta, mint egy ronda fogsor!
2015. okt. 22. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!