Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes csaló? Majdnem két éve tartjuk a kapcsolatot, nemzetközi társkereső oldalon ismerkedtünk meg. Most mondta hogy le van égve, nincs pénze vizumra, repjegyre. De már mindketten szeretnénk találkozni (először).
Figyelt kérdés
Elég drága a vízum, ezért elgondolkodtam azon, nem csak pénzt akar e kicsalni...sőt amibe a legfájdalmasabb belegondolni, hogy lehet mindvégig erre várt ilyen hosszú ideje. Csak gyorsan utánanéztem "csaló pénz szerelem internet" dolognak, és egyből megtudtam hogy külön műfaja ez a scam-eknek, internetes csalásoknak. Tényleg szerelmes vagyok már a legeleje óta. Rajta is ezt érzem, bár lehet jó színész. Alapból (nagyon) paranoiás vagyok így nem tudom mit is gondoljak ebben a helyzetben.2015. okt. 22. 00:59
31/38 A kérdező kommentje:
Nem zavar ha valaki naívnak tart, én is annak tartom magam sajnos, hogy elhittem majdnem. Az ilyen kommentekkel van bajom: "viszket akkor gyere és megoldom" "kérj apucitól pénzt arra hogy meghágjon remélem pofán is vág"
2015. okt. 22. 16:40
32/38 anonim válasza:
27: Ez az egész Nigériából indul, úgy is nevezik: a Nigériai csalás.
33/38 A kérdező kommentje:
Ma mondtam neki hogy nincs pénzem, de azt mondta szeret, bármi is történjen. Baratoktol kér pénzt vizumra, talán idővel össze is gyűjti. Hát nem tudom.
2015. okt. 24. 03:02
34/38 anonim válasza:
Inkább azt mondd neki, hogy nem szeretnéd Te megoldani az ő problémáját. Se pénzzel, se máshogy, mert az nem a Te dolgod. A Te kultúrádban inkább a férfiak segítik a nőket.
36/38 A kérdező kommentje:
Nem írok neki néha ha ő ír válaszolok. Régen megmondtam neki hogy nincs pénz, elfogadta. Azóta is irogat néha...nem tudom lehet hogy még gondolkodik hogy csaljon ki pénzt.
2016. jan. 22. 12:08
37/38 anonim válasza:
És hova akarna utazni? Azóta se utazott el?
És tőled várná, hogy eltartsd, amíg itt van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!