Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Internetes csaló? Majdnem két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes csaló? Majdnem két éve tartjuk a kapcsolatot, nemzetközi társkereső oldalon ismerkedtünk meg. Most mondta hogy le van égve, nincs pénze vizumra, repjegyre. De már mindketten szeretnénk találkozni (először).

Figyelt kérdés
Elég drága a vízum, ezért elgondolkodtam azon, nem csak pénzt akar e kicsalni...sőt amibe a legfájdalmasabb belegondolni, hogy lehet mindvégig erre várt ilyen hosszú ideje. Csak gyorsan utánanéztem "csaló pénz szerelem internet" dolognak, és egyből megtudtam hogy külön műfaja ez a scam-eknek, internetes csalásoknak. Tényleg szerelmes vagyok már a legeleje óta. Rajta is ezt érzem, bár lehet jó színész. Alapból (nagyon) paranoiás vagyok így nem tudom mit is gondoljak ebben a helyzetben.

2015. okt. 22. 00:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

te jó isten, nilyen naiv vagy te kérdező... Szerintem akkor jársz jól ha csak a pénzed akarja.

"Tényleg szerelmes vagyok már a legeleje óta."

belezúgsz valakibe, aki interneten keresztül, ráadásul szinte azonnal? Volt már rendes kapcsolatod? Tudod hogy működik? Valószínű nem, mert akkor tuti nem zúgnál be valakibe ismeretlenül. Igen ismeretlenül, mert gyakran totál más, hogy valaki mit ír/mond magáról, meg milyen élőben.

"Alapból (nagyon) paranoiás vagyok így nem tudom mit is gondoljak ebben a helyzetben."

lehet, hogy paranoiás vagy de nekem totál felelőtlennek tűnsz

"de mi már az együttélést tervezzük,"

ok, ez agyrém, együttélés tervezel valakivel akivel sose találkoztál. gondolj már bele!!!

"Érzem a hangján hogy szeret."

hihetetlen naiv vagy.

Nem azt mondom, hogy biztos csaló, de valószínűleg. De ha nem csaló, honnan tudod, hogy milyen lesz vele együttélni? Más földrész, más kultúra. Soha nem találkoztatok. Hát nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki ebből, de nem látok rá esélyt, hogy ő lesz életed szerelme...

2015. okt. 22. 11:26
 22/38 anonim ***** válasza:

Piszok nehéz elintézni ma egy ilyet, amikor bevándorlók ezrei adják be a kérelmet. Csak megjegyzem, én is utánajártam ennek anno. Fel kell mutatnod, hogy a bankszámlátokon van elég pénz, amíg itt tartózkodik megélhetésre stb. Tőled jövedelemigazolást kérnek és kezességet kell vállalnod minden tettéért. Ha kárt okoz az államnak vagy másnak majd neked nyújtják be a számlát. Óriási bizalom kell egy ilyenhez. Egy vadidegenért kezességet vállalni...

Tudom milyen rózsaszín ködben vagy. Én is voltam. Szerencsém, hogy egy összetört szívvel megúsztam.

2015. okt. 22. 11:54
 23/38 A kérdező kommentje:

Aki azt mondta hogy munkája révén is tudja, mi a munkád? Ha munka vízumra jelentkezik, mért is kéne a mi leveleinket olvasniuk?

Akinek a hozzászólása "meghág" szintig jutott el azt lepontoztam...máshol élje ki szarkazmusát, köszönöm

2015. okt. 22. 13:20
 24/38 anonim ***** válasza:

Munkával kapcsolatos vízumot akkor fog kapni, ha bizonyítani tudjátok, hogy az országban nincs elég szakember,és ő aztán pöpecebb egy "hazai" szakembernél is,ezért kell a külföldi munkaerő nekik! Magyarán lehetetlen.

Ha még agysebészről lenne szó,akkor lenne esélye,de egy sima biztosítási akármivel nem fogja megkapni.Nincs pénze, ergo új szakmát tanulnia sincs.

Ha csak nem jelentkezik valami állami iskolai ösztöndíjra,amit azért kap meg,mert a saját országában országos versenyeket nyert az eddigi tanulmányaival. Igen,brutálul ellenőrzik ezt is.

Folytassam?

Látogatói vízumot beutazásra kaphat esetleg, de bizonyítanotok kellene a kapcsolatotokat,és még ezt is lehetne sorolni,iszonyúan bonyolult dolgok.(ha már beutazásra vízum kell a saját országából,az azt jelenti, nem valami jó helyről származik!). Szóval légy picit a realitás talaján. Inkább írd le hovavalósi,hátha még tudnak mások is normálisan hozzászólni.

2015. okt. 22. 13:53
 25/38 anonim ***** válasza:
Mindegy, ha lenne benne némi józan ész és nem átverni akarna,akkor saját maga EGYEDÜL eltudná intézni a munkavállalási vízumot illetve a tanulmányi vízumot és még veled is találkozna,és nem sajnálkozna, hogy nincs pénze.
2015. okt. 22. 13:55
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Teszteld le! Kérd meg egy barátnődet, hogy írjon rá a társkereső oldalon (ha fent van), vagy a közösségi oldalon. Ha a pénzre megy, akkor nyomulni fog rá, ha nem akkor nem a pénzre. Előtte persze tüntesd el a barátnőd profilját meg minden ismeretségi dolgot a közösségi oldalról.

Hallottam már ilyenről, hogy több évig fűzték a lányt. Valamelyik tavaly nyári/őszi morning só-ban is volt róla szó.

Amúgy hol él az illető? Mert abból is le lehet vonni következtetéseket.

2015. okt. 22. 14:01
 27/38 A kérdező kommentje:
Nigéria. Több évig fűzték? Azta, meddig? Tudnál még róla mesélni? A köd megvan DE egyre erősebb a gyanúm.
2015. okt. 22. 14:07
 28/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mar ahogy elolvastam a kezdetet, mar akkor tudtam, hogy az uriember (aki sajnos valoszinuleg nem is letezik abban a formaban, ahogyan neked eloadta magat) Nigeriabol szarmazik. Egy klasszikus "nigeriai csalas" aldozata lettel annak minden altalanos jellemzojevel (anyuka korhazba kerul, toled varja a penzt)... szoval meg most fejezd be, amig nem gombol le rolad egy valoszinusithetoen egesz bunbanda milliokat vagy nem adja el az udvarlod a vesedet, mikor idejon a te penzeden. Ez nagyon komoly kerdezo! Gondolkodj vegre tisztan, mert ez nem vicc. Az meg hogy evek ota tart semmit nem jelent, rajtad kivul egy ilyen bunozore jut meg 10-15 no, akivel hasonlo erzeseket el at es kapja toluk a penzt.
2015. okt. 22. 14:50
 29/38 anonim ***** válasza:

Én is azt ajánlom, hogy teszteld le. Te magad! Csinálsz egy fals facebook profilt. Náluk is jellemző sajnos. Egy szép csajról fotót felraksz, de nem kell modell és műtermi mert az gyanús. Akár egy barátnőd fotóját. Kezdj el vele ismerkedni, mint pénzes buta liba. Gazdag apucival. Elég, ha sok smile-t küldesz, elpirulsz meg ilyen bugyutaságok. Először írj, rá hogy szeretnél nyelvet gyakorolni ezért keresed külföldiek társaságát. Ennyi elég, a többi már rajta múlik, ha szinte felkínálod magad.

Ne erre mit lépne? Ha bevallja, hogy te vagy neki és nem akar semmit a fals csajtól, akkor igazad van és megéri, hogy pénzt adj neki, mert tényleg szeret. Ha meg nem, nos megkíméled magad egy még nagyobb csalódástól és a pénzed leapasztásától.

2015. okt. 22. 14:56
 30/38 _Harry Potter_ ***** válasza:

"Akinek a hozzászólása "meghág" szintig jutott el azt lepontoztam...máshol élje ki szarkazmusát, köszönöm"

Kifejtenéd bővebben? Az zavar, hogy valaki naivnak tart?

Tudod mit? Nem kötelező gondolkodni. Foglalkozz csak nyugodtan azzal a manusszal, hiszen ő "életed szerelme". Az égvilágon senki sem kényszerít arra, hogy dolgok mögé nézz.

2015. okt. 22. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!