Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, hogy lehet valaki ennyire büszke?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ő nem ragaszkodik olyan emberhez, akin érzi, hogy nem fontos neki, és nem keresi őt rendszeresen. Szinte mindig én írok neki, de most kipróbáltam, hogy nem írok, és már több, mint egy hete nem ír... Biztosan a fentebbi okok miatt, mivel barátnők vagyunk.
Ugye szerintetek se írjak neki? Ha ennyire nem képes, akkor soha nem is voltunk barátok.
2015. okt. 21. 22:38
2/10 A kérdező kommentje:
Én is megértem, de ha én nem keresem, ő soha nem ír... Ennek nem így kéne működnie.
2015. okt. 21. 22:44
3/10 anonim válasza:
Én tévedtem rossz helyre, leszbik vagytok vagy hülye vagyok?
4/10 anonim válasza:
Nekem is van ilyen barátnőm.. nem feltétlen büszkeség van a dologban, lehet hogy egyszerűen sokat csalódott korábban és úgy érzi, hogy nem akar soha többé olyan szekér után futni ami nem veszi fel.. :(
5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk leszbik, csak barátnők :D De akkor is úgy gondolom, hogy ez így nem normális.
2015. okt. 21. 22:53
7/10 A kérdező kommentje:
Csak ha találkozunk, de az egyetem miatt találkozni se akar, mert hogy tanulnia kell...
2015. okt. 21. 23:00
8/10 anonim válasza:
Honnan ismered?
Igazából, igaza van sztem egy korábbi hozzászólónak. Biztosan sokat csalódott, és fél kimutatni
9/10 A kérdező kommentje:
Már évek óta barátnők vagyunk.
Nem volt sok csalódása, sőt.
2015. okt. 21. 23:16
10/10 Fish1 válasza:
Mi miatt érezheti azt, hogy nem fontos neked?
Mit jelent nála az, hogy rendszeresen? Hetente? Naponta?
Ha egyoldalúnak érezném a dolgot, akkor nem valószínű, hogy folytatnám. Ám előtte megkérdezném, pontosan mit is vár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!