Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, az autóban kinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az autóban kinek a vállán aludnátok el?

Figyelt kérdés
amikor úgy döntötök, hogy hosszú az út, és putty, a mellettetek ülő pasinak döntitek a fejeteket és úgy alusztok, akkor mit gondoltok az adott pasiról? Ilyet lányok csak úgy nem csinálnak, vagy igen?
2015. okt. 21. 22:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%
Én nem csinálnék, csak ha bejön a srác, de más lány lehet simán valami haverja vállán is elalszik, akitől abszolút semmi többet nem akar.
2015. okt. 21. 22:06
 2/17 anonim ***** válasza:
51%
Aki a kényelemesebb oldalon van vagy amerre dől magától zötykölődés közben. :D Ugyanúgy rádöntöm a fejem a szerelmem vállára, mint egy jó barátéra vagy haveréra, nemtől függetlenül.
2015. okt. 21. 22:08
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Párnaember: [link]
2015. okt. 21. 22:11
 4/17 A kérdező kommentje:
akkor ez nem annyira intim?
2015. okt. 21. 22:13
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Vagy nagyon nagyon jó barát, akiről pontosan tudom, hogy nem nőként tekint rám, hanem mint a húgára, és én is hasonlóan érzek iránta.(egyetlen ilyen van csak, akinél ez oda-vissza működik)

Vagy tetszik és nem bánnám ha lenne köztünk valami (akár csak egy rövid kaland).

Utóbbit egyébként esélyesebbnek tartom.

Ettől függetlenül, hogy ezt gondolom, ez én vagyok.

Van olyan lány/nő, akit nem különösebben érdekel, hogy a másik mit gondol.. Lehet, hogy ő semmit sem akar, de nem veszi figyelembe, hogy a másikat ezzel esetleg félrevezeti. Ilyenből is rengeteg van.

Én mindig igyekszem elkerülni a kétes helyzeteket és akit nem akarok biztatni, azt akarva akaratlanul sem szeretném félrevezetni.

2015. okt. 21. 22:13
 6/17 anonim ***** válasza:
Hogy jártam egyszer...mentünk haza buliból hajnalban kocsival. Hátul ültem egy haverommal, meg még egy lány velünk hátul. Én a legnagyobb lettem beültetve középre, balról a lány, jobbról a haver. Már kifele nagyon kómás volt a lány (ismerősöm csak), erre félútnál KO neki. Ráengedte a fejét a bal vállamra, aztán egyszer fura érzésem volt. Nedves érzet. A szája "véletlenül?" a nyakamhoz ért alvás közben. De nekem barátnőm volt ekkor, így nem folytattam, amit elkezdett. Hagytam magam, mert nem is tudtam volna arrébb húzódni, felkelteni meg nem akartam, mert az kö.csögség. :D
2015. okt. 21. 22:15
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
A #6-os hozzászóláshoz szeretném ezt a képet társítani: [link] :D
2015. okt. 21. 22:20
 8/17 anonim ***** válasza:
Fúúúj. Hálistennek nem jártam így, akkor biztos kidobtam volna a kocsiból. :D
2015. okt. 21. 22:21
 9/17 anonim ***** válasza:
Nézőpont kérdese,szóval inkább az adott lánytól kérdezd.
2015. okt. 21. 22:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
8-as, csak úgy mellesleg kérdem: szted mitől nedves az ember szája? :D
2015. okt. 21. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!