Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintekek segítene egy prosti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintekek segítene egy prosti?

Figyelt kérdés

25 éves vagyok. Eddig egy kapcsolatpm volt, azközzel 3 évig tartott. Miután vége lett, nem találtam senkit. Ennek kb 2,5 éve. Azóta nem volt senkim. Mindössze 2x jutottam csókig lányokkal. Már nagyon hiányzik valaki mellőlem

Elvileg nem vagyok csúnya, de valahogy mégsem jön össze a dolog. Komoly kapcsolatot szeretnék, de aki nekem kellene, annak én nem, illetve fordítva.

Úgy gondolom, h valahogy látszik már rajtam az, hogy nagyon szeretnék valakit, és ez elriasztja a nőket. Illetve van egy kis félelmem is, hisz már szinte "elfelejtettem" h mi hogy "megy". :)

Ezért gondoltam a prosira. Bár az a magányomon nem segít, illetve a szeretethiányon sem, de talán adna egy kis önbizalmat?

Szerintetek?

Egyébként korábban undorodtam ettől, de most mégis elgondolkodtam rajta.

Segítene nekem valamit ez? Vagy csak rontana az önbecsülésemen?

2015. okt. 21. 18:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Emberek között vagyok sokat, bár ők inkább fiúk. A munkahelyemen szoktam jópár nővel beszélgetni, de sajnos ott aki számomra tetsző mind foglalt. Ezt az online társkeresők közül pedig egyik sem lett sikeres számomra. Bulizni pedig nem szeretek. Évente 1-2 alkalommal járok.
2016. márc. 11. 16:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Megkérdezhetem mennyit fizettél a prostiért és milyen hosszú szolgáltatást nyújtott?

Amúgy furcsa, bulizni nem szeretsz, de prostizni elmész...

2016. márc. 12. 22:54
 13/14 A kérdező kommentje:

12e Ft 1 óra

Nem tudom mi az összefüggés a kettő között. Társasági embernek mondanám magam, de pl nagyon másnapos vagyok és kifejezetten utálok ittas állapotban lévő emberek "baromságait" hallgatni, még akkor is, ha én is az vagyok.

Inkább elmegyek a haverokkal sportolni, bowlingozni, xboxozni...

2016. márc. 13. 00:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is egy kapcsolatom volt!2 éve nem volt senkim.Hiába próbálkozok!Ha már nagyon nő hiány volt én is el mentem prostizni.Semmi se változott.Meg kapod amit akarsz aztán ennyi.Attól még utána nem lesz önbizalmad.Én inkább már el kerülöm a nőket.Bele fáradtam hogy nem kellek senkinek.Mindenki nem lehet boldog.
2016. márc. 13. 07:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!