Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A női kezdeményezés. Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A női kezdeményezés. Ki kezdeményezett már nőként és kinél kezdeményezett már nő? Tapasztalatok? 22l

Figyelt kérdés

Egy ideje megtetszett egy srác. Pontosítva: Feltűnt, hogy nézeget, köszönget; illedelmes, rendes srácnak könyveltem el; aztán borítékoltam, hogy helyes is, de igazából ennyi... Viszont kb. egy hónapja nagyon kíváncsivá tett. Nagyon szimpatikusnak tűnik és bennem van állandóan az, hogy: "De jó lenne beszélni vele!" "Bárcsak összebarátkoznánk!" "Vajon mit szólna, ha ráírnék?"

Szóval mostanság ezen kattogok. Ha összetalálkozunk, hosszasan néz és jól rámköszön, mintha jóban lennénk. Már csak egy kis párbeszéd hiányzik a 'Szia' után, ami sajnos ugye elmarad mindig...

Nem tudom, hogy mi ez, de érzem, hogy nem lesz jó vége ennek a nagy 'barátkozhatnékomnak'. Hogy miért? Mert valószínű, ha ez kölcsönös lenne, már kezdeményezett volna, nem csak nézne meg köszöngetne és kész. Erre nem lehet, nincs is mit alapoznom.

Lányok, nők. Ki kezdeményezett már fiúnál, férfinál?

Fiúk, férfiak. Nálatok kezdeményezett már lány, nő? Mi lett belőle?

2015. okt. 21. 15:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem az volt a vicces sztorim egy csajjal nézegettük egymást egy párszor egyetemen. Egyszer mikor egy padsorban ültünk odamentem és megkértem, hogy engedjen be én a padsor közepén ültem csaj a szélén, teljesen lefagyott, fél percig csak néztük egymást mire feltettem neki ugyanazt a kérdést. Szó nélkül beengedett, de szerintem azért fagyott le, mert odamentem megszólítani :D szóval ezzel is vigyázni kell.
2015. okt. 21. 17:23
 12/13 anonim ***** válasza:

"Szia! Sokszor találkoztunk már, összenéztünk. Szívesen megismerkednék veled, ha te is úgy gondolod!"

Ennyi!

2015. okt. 21. 21:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Én sosem merek kezdeményezni, ehhez nyuszi voltam mindig, de ha a kezdeteket meglépi a leányzó akkor már minden mást én kezdeményezek általában... Szerencsére nem vagyok egy ronda pasi, szóval általában odajönnek hozzám ismerkedni.

29/f

2015. okt. 22. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!