Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eddig mennyi pasi kezdeményezett nálatok összesen?
Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 14:31
2/21 anonim válasza:
Revolution Baby nél nem sok mert ronda mint 1 darab szén
3/21 A kérdező kommentje:
Igen egész életedben .D
2015. júl. 5. 14:35
4/21 A kérdező kommentje:
sárga pillangó, húzz már ebből a topikból jó? Senki sem kíváncsi a baromságaidra, nem is csodálom, hogy nem kellesz egy nőnek sem.
2015. júl. 5. 14:36
5/21 Mumusan válasza:
Amennyinek hagytam :D
Kezdeményező típus vagyok, általában rávetettem magamat mint egy puma a pasikra.
Viccet félretéve úgy fele arányban ők kezdeményeztek. Felében meg én hoztam úgy a helyzetet hogy kezdeményezhessenek.
7/21 anonim válasza:
Nehéz megmondani. Nálam szerintem az átlagnál kevesebb, mert otthon ülős vagyok, így kevesebb az alkalom, társaságban pedig zárkózott. De ha elmegyek valahová, akkor elő szokott fordulni.
8/21 anonim válasza:
Ha beleszamolom a kissracot, aki oviban megkerte a kezemet is, ugy 50 biztos.
9/21 anonim válasza:
8-as, de még sem kellettél senkinek sem:-)))
10/21 anonim válasza:
Ha a kocsma elõtti részegek beszólogatását nem számítjuk, hanem csak a komolyabbakat, akkor kb. 4.
25/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!