Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, eddig mennyi pasi kezdeményezett nálatok összesen?
Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 14:31
14/21 anonim válasza:
Húha. Kb 40-50 próbálkozott. De csak a férjem ért célba., :)
15/21 anonim válasza:
Elkezdtem számolgatni, és kb. 25-30-ig jutottam, ha azokat számolom, akikkel legalább pár különleges pillanatot tudtunk adni egymásnak / vagy legalább én nekik (tehát nem a brahiból leszólogatós eset)
Kösz, hogy felidéztél egy csomó szép emléket :)
16/21 anonim válasza:
Kedves 9es, de igen ;) bar Te nyilvan ismeretlenul sokkal jobban tudod.
17/21 curáku válasza:
25-30 volt, ami komolyabb probalkozas volt es nem csak tancoljunk es smaroljunk egyet tipusu kozeledes.. Ebbol 3 sikerult komolyra, az egyik meg mindig tart, a tobbi pedig kaland volt, nemelyikben szex, masban csak csok, vagy vegul nem jutottunk sehova mert leepitettem a dolgot.
18/21 anonim válasza:
Buliban rengetegen, de tényleg szerintem nem volt még olyan buli ahol nem kezdeményeztek volna srácok. Azon kívül 20-30 biztos.
20/21 anonim válasza:
Bmeg itt irja h 40-50..de csak a ferje ert celba...
Mar parszor kerdeztem, mire jok az ilyen kamuk? Most komolyan? Te vagy a szent eletu no, aki nem csabul el am 50 pasi kozul egynek sem, csakis az igazinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!