Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így csinos barátnőm?
Figyelt kérdés
Huszonéves srác vagyok, és állandóan túl kevésnek érzem magam ahhoz, hogy egy szép lánynak bejöhessek. Pedig eléggé adok magamra, és mindenki azt mondja, hogy jól nézek ki, nincs velem baj, de én valahogy nem tudom ezt elhinni nekik. Egyrészt az átlagnál alacsonyabb vagyok, másrészt elég kisfiús arcom van. Igyekszem mindig a lehető legjobban kinézni, de félek, hogy az is kevés.2015. okt. 20. 20:23
1/13 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Le légy bátortalan, félős! Rá kell nyomulni a nőkre!
2/13 anonim válasza:
alacsonyabb vagyok, másrészt elég kisfiús arcom van. akár csak én de totál katasztrófa a csajozás ilyen genetikával.... de engem már nem érdekelnek a nők legalább több pénzem marad
3/13 A kérdező kommentje:
A pénztől nem leszek boldog, a szerelemtől igen.
2015. okt. 20. 20:30
5/13 anonim válasza:
Hülyeség. Én is max 170 centi vagyok, de sosem volt gond barátnőt találni hosszú távra. Pedig nincs BMW-m, és milliókat sem keresek. Egyszerűen csak magamat adom. A legfontosabb, hogy ne sajnáltasd magad, mert azzal csak elriasztasz magad körül mindenkit.
29F
6/13 anonim válasza:
Hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy nem a vilag osszes nojenek kell tetszenetek, csak egynek :) Annak az EGY-nek TE leszel a leges-legtokeletesebb ;)
7/13 anonim válasza:
A belső fejlődésedre is fordítasz időt a küllem mellett?
8/13 A kérdező kommentje:
8-as, nálam azzal sosem volt gond. Sokáig éppen az volt a probléma, hogy csak azzal foglalkoztam.
2015. okt. 20. 20:47
9/13 anonim válasza:
Ha annyit foglalkoztál a belső fejlődéssel, akkor hogy lehet az, hogy ennyire önbizalomhiányos vagy? Ha elfogadsz egy tippet egy csinos nőtől, akinek egyébként van egy alacsony, kisfiús arcú párja már négy éve, akkor elfogadod magad és nem a hibákat és kifogásokat keresed arra, miért nem érdemelsz meg valakit. Ha önmagaddal rendbe jössz, a magabiztosságod nagyon vonzó lehet a lányok szemében. Hajrá :)
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet félreértettük egymást, én belső fejlődés alatt a művelődést, tájékozottságot értettem.
2015. okt. 20. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!