Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ízlésficamos csinos nő?
Figyelt kérdés
Milyen gyakori lehet az olyan ízlésficamos nőm aki nagyon csúnya, nagyon kövér pasival képes együtt lenni és vonzódni hozzá.2015. szept. 30. 19:12
1/5 anonim válasza:
ritkább, mint amilyen nehéz lefogyni
2/5 anonim válasza:
Azért ez elég durva kifejezés "ízlésficamos".
Szerintem ilyen nincs. Mindenkinek az ízlése más és más. Nincs jó vagy rossz. Csak azért elítélni, leszólni, ilyen jelzőkkel illetni valakit, mert egy bizonyos férfi/vagy nőtípus jön be neki rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy csak alacsonyan van az önbecsülése, és ezért nincs túl magas "kategóriába" sorolható pasija.
22/F
4/5 anonim válasza:
Annyira egy nő sem lehet "ízlésficamos", hogy összeálljon egy olyan ocsmány férfival, mint én. Sajnos.
5/5 anonim válasza:
Nekem mindenki azt mondja,hogy ízlés ficamom van minden teren(parvalasztas,kihez vonzodom az is beletartozik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!