Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ritkák a, , mezei " de csinos lányok facen? Másnak is gondja ez? 20/F
Ma már szinte minden lánynak a fullos swag csávók kellenek csak?
Az a gondom hogy facen nagyon kevés olyan lányt találok akik csinosak, nekem tetszenek és nem csücsörítős, mellkitevős képeik vannak főleg.
Olyan barátnőt szeretnék aki szép de a képeit végignézve mégsem az az első gondolatom hogy: ez de elvan szállva magától.
Szerintem nem fb-n kéne nézelődnöd. Egyébként sokaknak nincs rendes kép kirakva, nem véletlenül.
Rólam egy fia adat nincs kitöltve, a profilképem meg olyan amiben a szigorú cégvezetés sem találhat kifogást (bizonyos szint fölött már elég rendesen nézik). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sokkal többre mennél ha élőben ismerkednél. ha nem vagy ismerős és úgy írsz rá valakire nem is látja, mert külön mappába megy.
A szépség kérdése mondjuk szubjektív, de tegyük fel, hogy a te ízlésednek megfelelően szép vagyok. Ez nem biztos, hogy facebookon átjön, mert néhány talán kicsit jobban sikerült profilképet leszámítva ami képet látsz rólam, az jellemzően társaságban készült pillanatkép, amit valamelyik ismerősöm töltött fel rólam, és hát, valljuk be, az nem mindig a legelőnyösebb oldalam mutatja be :D De az garantált, hogy se csücsörítől, mellkitevős képem nincs. Sőt, nemhogy ilyen képem nincs, de még ismerősöm sincs, aki ilyeneket töltögetne fel magáról. És 22 vagyok, tehát azonos korosztályból.
Szerintem ne facebookon akarj ismerkedni. Oké, sokat elárul az emberről, de azért lehet szelektálni. Én komolyan csak gyakoriról meg a különböző netes oldalakról (9gag) értesülök arról a furcsa szokásról, hogy vannak ilyen lányok. Van valami 160 ismerősöm, aztán abból csak nincs egy olyan sem, akinek ilyen képei lennének, és nem 70 éves nagymamák az ismerőseim. Na vajon? Te válogatod össze az ismerőseidet, ha csak ilyenek vannak, illetve ritkának tűnik, aki nem ilyen, az csakis a te hibád, nem a társadalomé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!