Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mára elég az internetből! Alább olvasható 2000, azaz kétezer nő véleménye a férfiideálról. Megpróbáljak nem ledöbbenni?
"... hiszen a megkérdezett 2000 nő szerint az ideális férfi húst „zabál”, drága autót vezet, kétszer egy héten felhívja az anyját, sört iszik és jól keres."
Nézzük az elvárásokat!
1. Minimum 180 cm magas
Hát hogyne, mindjárt keresek a magasságomhoz néhány centit, hogy biztosan benne legyek az elitben.
2. Izmos és sportos
Hát hogyne, meg világbajnok hátúszó, olimpiai távfutó, és persze Fekete László is egyben, ha netán 300 kilós kőtömböket kell emelgetni.
3. Barna szemű
Király! Kiestem. Ja nem, még vehetek barna kontaktlencsét.
4. Rövid, sötét hajú
Megnövesztem a hajam, és befestem obszidiánszínűre, az elég sötét.
5. Felsőfokú végzettséggel rendelkezik
Már szaladok is lediplomázni, de egyből hármat.
6. Többet keres, mint te
Az én szégyenem lenne, ha egy nő többet keresne nálam.
7. Drága autója van
Lexus, Infiniti, C63 AMG, Acura NSX, BMW 760Li? Melyiket kívánja, kiskegyed?
8. Jó a humora
Percenként durrogtatom a jobbnál jobb vicceket régi, szamárfüles Mórickákból.
9. Toleráns, ha ideges vagy
:D Akkor már mindenre legyek toleráns, ha megcsalsz, még azt is elnézem neked.
10. Kimutatja, hogy szeret
Miután megcsaltál, ez már csak természetes.
11. Elismeri ha megnéz egy másik nőt
Azt hiszem, ha elismerném, újra végigzongorázhatnánk a 9-es pontot.
12. Szeretne családot
Előbb-utóbb mindenki, úgyszólván ez nem tekinthető elvárásnak.
13. Rendszeresen felhívja az anyját
Az anyámat, a nagymamámat, a barátnőidet, meg a barátnők anyukáját is. Sütit is sütök nekik akár. Hát legyen már megszabva, kikkel beszélek, pls.
14. Nem dohányzik
Nem dohányzom!
15. Igényes az alkoholokra
Tehát ne igyak 230 forintos Beck's-t, hanem igyak 9 millió forintba kerülő Cheval Blanc-ot.
16. Nem vegetáriánus
És ha az lennék?
17. Stílusos
Az mit jelent? Valószínűleg másik 1000 férfi is pont ugyanolyan mintázatú pólót visel, mint amit most én. Akkor már nem is vagyok stílusos? :(
18. Szeret vásárolni
A szalámi-, vágott zsemle-, vaj-, ketchup-, mustár- és fűszervásárlás is beleszámít?
19. 10 perc alatt elkészül
Na a nők inkább meg se szólaljanak...
20. Frissen borotvált
Ha kipattog a nyakam a folytonos borotválástól, kinyomkodod a pattanásaimat?
21. Sima a mellkasa
Eredetileg a Pó-síkság, de most már a Himalája kicsinyített térképe is megtalálható rajta.
22. Tud úszni, kerékpározni
Meg Mariana-árokban búvárkodni, meg Mount Everestet mászni, meg a pólusokat megjárni, de az sem árt, ha pályára állítok egy második holdat.
23. Tud kereket cserélni
Snorts! Olajcsere, szűrőcsere, kipufogócsere, szélvédőcsere, üléshuzatcsere nem, nem? :(
24. Szereti a focit
Rühellem a focit! Szívből gyűlölöm.
...
Kétezer nő, kérem alássan.
Az én elvárásaim nem ezek voltak. A fentiekből humorérzék igaz fontos és az is, hogy kimutassa, hogy szeret, tudjon megérő, toleráns legyen velem. De szerintem ez alap.
Ezen felül csak ne legyen mulya, töketlen, önsajnáló, nyafka, élhetetlen lekvár, ne legyen gyáva, ne legyen fúlfejlett napközis anyuci pici tehetetlen fiacskája.
Nem sok elvárás. Mégis milyen nehezen találtam ilyet! :)
Rühellem a focit, kicsi vagyok és lusta, és nem csípem a kölyköket, nincs az az isten, hogy egy sportfanatikus, gyerekbarát 2 méteres szekrénnyel járjak, de én úgy is hazudok. Mindegy is, engem sose kérdeznek meg az ilyen felméréseknél.
Édeseim, a statisztika lényege, hogy azt bizonyítasz be, amit akarsz. Ha egy plázában végzel felmérést, nyilván hasonló eredmény születik. És szerintetek egy könyvtárban, hangversenyen, éhező gyerekekről szóló fotókiállításon is az olyan nők lézengenek, akiknek legfőbb vágya a pénz és a drága kocsi? Buták vagytok, ha ezt beveszitek. Vagy simán csak jobb ezt olvasva nyafogni, mint elismerni, hogy talán egy kapcsolathoz nem elég, hogy otthon ültök és depiztek. Az sose válik be.
Egyébként az úszás meg a biciklizés nem egy nagy cucc, én is tudok, és a baráti körömben mindenki más is.
Előttem szólónak:
Szerintem a sima borotváltat jelent. Tudod, most a p*csagatyás selyemrambó a divat, minden bolt nekik árul.
Biológia a jobb marad fenn,verseny van az egyedek közt,aki jobb az orokitheti tovább a genjeit. Termeszetes szelekció.Aki nyugi, pesszimista, kishitu az nem orokitheti tovább a genjeit! Az erős verseny gyors fejlődéshez vezet.
Túl sok az elvárás? Az marad fenn aki tudja kezelni a stresszt és nem dől be mindennek;)
1. Igaz.
Nem volt még 180nál kisebb pasim. Akit lestipistopiztam 182. én 176 vagyok, szóval egy közepes magassarkú még éppen belefér.
2. Az. Bár nem sporttól, hanem fizikai munka miatt. Viszont cserébe én sem növesztek úszógumit.
3. Nekem a kék tetszik.
4. Stimt.
5. Szakmunkás vagyok, így ezt nem várom el.
6. Két gyerekkel esélyem sincs 250et keresni.
7. MTZ , Esetleg Rába-Steiger. De csak ha vállalkozni kezdenénk. Amúgy valami nagyterű családi határozottan jó lenne ilyen fos időben.
8. A szamárfüles Mórickán nőttem fel. Ismerem a viccek 90%át. Inkább legyen egyfajta humor a stílusában, ami átsegít a nehéz időkön.
9. Cserébe én is. A megcsalásra is vonatkozik :D
10.Szeretem, szeressen, érzelem nélkül dughat mást néha.
11. Együtt is megnézzük.
12. Már van. Csak ne akarjon többet.
13. Ha nem hívja, akkor anyós fogja. Szerencs jóban vagyunk. A család hozzámtartozó részét majd rendezem én.
14. Dohányzik.
15. Én sajna húsevő vagyok, de az a minden nap egy halott állat típus. A gyűrűzött vadam is az.
16. Kőbányait iszik heti 1-2 alkalommal. Én télen forralt borozok.
17. Házon kívül farmert húz, itthon susogós melegítő. De én se vagyok itthon kiskosztümbe.
18. Szeret vásárolni. Ami marha nagy szerencsém, mert én gyűlölök.
19. Erre is igent kell mondani. De hasonló habitusú vagyok.
20. Együttélésnél fizikai képtelenség. Én gyantázok illetve gyantáztatok, ami miatt hagyni kell a szőrt megnőni. Ha én nem tudom a tökéletes simaságot produkálni 0-24, akkor hogy várhatom el?
21. Nos, nekem bejön a szőrös mellkas. Viszont a férjemnek csupán itt ott leledzik pár szál. Ez van. Nem cserélem le egy szőrös mellkasra.
22. Tud. Nem szokott. (itt viszont megjegyezném, kedves kérdező, hogy két teljesen hétköznapi tevékenységet egy szinten tartani a hegymászással és a mélytengeri búvárkodással kicsit több, mint költői túlzás)
23. Megjavitotta a krosszmotort. Olyan szexi volt, hogy nekiestem a műhelyben.
24. Néha rugdossa a labdát a gyerekkel. Azr imádom nézni.
Hét év kapcsolat, öt év házasság.
Azért ha a cikket elolvastad volna, akkor leesne, hogy nyilvánvaló sarkítás, kiválasztottak pár felmerülő infót, hogy legyen mit listázni. Nézd meg felette az idézeteket a megkérdezettekről! Az sokkal inkább jelzi a nők ideálját, mint a listázás...
2000 nő nagy halmaz. Nyilván lesz benne legalább egy anyagias liba, akinek az első helyen a kocsi szerepel. De ettől átlagban még nem lesz igaz. :)
Egyébként meg más az ideál, meg más a tényleges pasi. Nekem az ideálom az egy hosszú hajú gáláns lovag. A párom ettől ha akarna se tudna jobban különbözni, mégsem cserélném le semmire. :) És ugyanígy tudom, hogy neki is más az ideálja, nem én, de nem számít, mert egymásban találtuk meg azt, amit kerestünk, nem egy álomképben. :)
Na, jól van, akkor lássuk a listát a saját ízlésemmel mennyire passzol.
1. Minimum 180 cm magas
- minimum 175cm magas, ennél alacsonyabb pasim nem volt, és jólesik, ha az én pici termetem mellett egy magasabb pasi ki tud segíteni
2. Izmos és sportos
- ezt annyiban módosítanám, hogy valamit sportoljon, de elsősorban önmaga miatt, a saját egészsége, a saját közérzete érdekében, mivel ennyit én is megteszek magamért, látom és érzem a pozitív hatását, az én életemnek ez fontos része
3. Barna szemű
- jó, ez stimmel, hogy a barna szem a gyengém (az én szemem belül barna, kívül zöld, de alapvetően barnának látszik), de ha csak ebben nem stimmel valaki, attól még nem hajtanám el :-)
4. Rövid, sötét hajú
- Nekem ebben is a barna haj a gyengém, de ugyanaz van, mint szemszínnél, ezen nem múlik. Azért idétlen frizurát ne hordjon egy férfi a hétköznapokban, de az idétlenséget nem a hosszú hajra értem.
5. Felsőfokú végzettséggel rendelkezik
- Ez nem érdekel, volt már olyan pasim, akinek nem volt felsőfokú végzettsége, de remek szakember volt, tisztességesen dolgozott, ez lényegesebb hosszú távon, mint az, hogy milyen papírja van. Nekem van ugyan diplomám, de nem szempont, hogy a páromnak is legyen. Nem is előny.
6. Többet keres, mint te
- Inkább sokkal kevesebbet ne keressen, mert nem tudnék eltartani a fizetésemből még egy embert, ha összeköltözésre kerülne a sor.
7. Drága autója van
- Nekem elég a lábbusz is meg a BMV-nek a Busz-Metró-Villamos verziója is, megvagyok autó nélkül.
8. Jó a humora
- Ez fontos, de nem azt értem alatta, hogy magolja be a vicckönyveket. Az élethez kell a humor, egy rakás nehézség adódik, amit tudni kell humorral kezelni.
9. Toleráns, ha ideges vagy
- Nekem eleve a családommal is toleránsnak kell lennem, mert vannak betegek, akiknek el kell tűrni az állapotát, és ez sokszor nehéz. Volt olyan ismerősöm, aki nem volt elég erős, hogy mellém tudjon állni a nehéz időszakokban és magamra hagyott.
10. Kimutatja, hogy szeret
- nem értem, mi ezzel a problémád, neked nem esik jól, ha valaki kimutatja, hogy szeret téged?
11. Elismeri ha megnéz egy másik nőt
- Nem kell elismerni, tudom, hogy minden pasi megnéz más nőket is, akár a párja mellett, akár lopva a háta mögött. Nem steril világban élünk egymástól elzárva.
12. Szeretne családot
- előbb-utóbb, ebben jó, ha hasonlók vagyunk
13. Rendszeresen felhívja az anyját
- Őszintén szólva ez nem érdekel, mindenki úgy tartja a kapcsolatot a családjával, ahogy akarja, nem mindenkinek van jó családja.
14. Nem dohányzik
- ez fontos, én nem dohányzom, de nem ezért, a szemem érzékenyen reagál rá, így nem tudnék együtt élni olyannal, aki dohányzik
15. Igényes az alkoholokra
- nincs pénzem drága piákra, de vannak nekem illetve a családnak jó ismerősei, nagyapám a saját pálinkáját és borát issza, én meg kicsit kísérletezőbb vagyok, mint az ősök, van, hogy kíváncsiságból megveszek a boltban valamit, hogy kipróbáljam, milyen
16. Nem vegetáriánus
- nem érdekel, mit eszik, amíg nem akarja megszabni nekem, hogy mit egyek :-)
17. Stílusos
- nem tudom, mások mit értenek ezen, én már azzal elégedett vagyok, ha nem megy birka módon mindig a tömeg után és mer önmaga lenni akkor is, ha az eltér az aktuális irányzatoktól (én pl. hordok kalapokat, a környezetemben ez nem divat)
18. Szeret vásárolni
- elég, ha nem nyűg neki, ha be kell vásárolni :-)
19. 10 perc alatt elkészül
- én el tudok készülni kevesebb idő alatt is, ha nagyon muszáj, de nem várom el, azért piperkőcebb ne legyen, mint én :-)
20. Frissen borotvált
- nekem tetszik a borosta
21. Sima a mellkasa
- nem szempont, sőt, ha kicsit szőrös, nekem jobban tetszik, mint a csupasz mellkas (azért ne annyira legyen szőrös, mint Austin Powers)
22. Tud úszni, kerékpározni
- nem érdekel
23. Tud kereket cserélni
- nem érdekel
24. Szereti a focit
- én csak a nagy versenyeket követem, Olimpia, VB, rendszeresen járok a WSR-re a Ringre... őszintén szólva nekem mindegy, hogy szereti-e a focit vagy mást, ha nem tudunk megegyezni, mit nézzünk, legfeljebb két tévét nézünk, ha meg el akar hívni valami ilyen rendezvényre, én nem zárkózom el, a saját programjaimról azért nem mondanék le más miatt, de ezt mástól sem várom el
Min 180 centi magas.
Innentől számomra a többinek nincs értelme. Mivel alacsony férfinak születtem, esélyem sincs egy lánynál sem. Még soha nem találkoztam olyan lánnyal, aki képes lett volna tolerálni a magasságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!