Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mára elég az internetből! Alább olvasható 2000, azaz kétezer nő véleménye a férfiideálról. Megpróbáljak nem ledöbbenni?
"... hiszen a megkérdezett 2000 nő szerint az ideális férfi húst „zabál”, drága autót vezet, kétszer egy héten felhívja az anyját, sört iszik és jól keres."
Nézzük az elvárásokat!
1. Minimum 180 cm magas
Hát hogyne, mindjárt keresek a magasságomhoz néhány centit, hogy biztosan benne legyek az elitben.
2. Izmos és sportos
Hát hogyne, meg világbajnok hátúszó, olimpiai távfutó, és persze Fekete László is egyben, ha netán 300 kilós kőtömböket kell emelgetni.
3. Barna szemű
Király! Kiestem. Ja nem, még vehetek barna kontaktlencsét.
4. Rövid, sötét hajú
Megnövesztem a hajam, és befestem obszidiánszínűre, az elég sötét.
5. Felsőfokú végzettséggel rendelkezik
Már szaladok is lediplomázni, de egyből hármat.
6. Többet keres, mint te
Az én szégyenem lenne, ha egy nő többet keresne nálam.
7. Drága autója van
Lexus, Infiniti, C63 AMG, Acura NSX, BMW 760Li? Melyiket kívánja, kiskegyed?
8. Jó a humora
Percenként durrogtatom a jobbnál jobb vicceket régi, szamárfüles Mórickákból.
9. Toleráns, ha ideges vagy
:D Akkor már mindenre legyek toleráns, ha megcsalsz, még azt is elnézem neked.
10. Kimutatja, hogy szeret
Miután megcsaltál, ez már csak természetes.
11. Elismeri ha megnéz egy másik nőt
Azt hiszem, ha elismerném, újra végigzongorázhatnánk a 9-es pontot.
12. Szeretne családot
Előbb-utóbb mindenki, úgyszólván ez nem tekinthető elvárásnak.
13. Rendszeresen felhívja az anyját
Az anyámat, a nagymamámat, a barátnőidet, meg a barátnők anyukáját is. Sütit is sütök nekik akár. Hát legyen már megszabva, kikkel beszélek, pls.
14. Nem dohányzik
Nem dohányzom!
15. Igényes az alkoholokra
Tehát ne igyak 230 forintos Beck's-t, hanem igyak 9 millió forintba kerülő Cheval Blanc-ot.
16. Nem vegetáriánus
És ha az lennék?
17. Stílusos
Az mit jelent? Valószínűleg másik 1000 férfi is pont ugyanolyan mintázatú pólót visel, mint amit most én. Akkor már nem is vagyok stílusos? :(
18. Szeret vásárolni
A szalámi-, vágott zsemle-, vaj-, ketchup-, mustár- és fűszervásárlás is beleszámít?
19. 10 perc alatt elkészül
Na a nők inkább meg se szólaljanak...
20. Frissen borotvált
Ha kipattog a nyakam a folytonos borotválástól, kinyomkodod a pattanásaimat?
21. Sima a mellkasa
Eredetileg a Pó-síkság, de most már a Himalája kicsinyített térképe is megtalálható rajta.
22. Tud úszni, kerékpározni
Meg Mariana-árokban búvárkodni, meg Mount Everestet mászni, meg a pólusokat megjárni, de az sem árt, ha pályára állítok egy második holdat.
23. Tud kereket cserélni
Snorts! Olajcsere, szűrőcsere, kipufogócsere, szélvédőcsere, üléshuzatcsere nem, nem? :(
24. Szereti a focit
Rühellem a focit! Szívből gyűlölöm.
...
Kétezer nő, kérem alássan.
Semmi értelme a kérdésnek :D Arra megy ki az egész, hogy egy újabb kérdés alatt oszthassátok az egész női nemet... Sajnálom, hogy ilyen szörnyűnek látjátok a helyzetet és nem ismertek egy olyan lányt se, aki miatt elhinnétek, hogy vannak normális nők még a világon :D Egyébként itt egy ideálról van szó, nem pedig arról, hogy egy hétköznapi sráctól mit várnak el a nők... Lehet nekem pl. az ideálom Johnny Depp vagy akárki más, nyilván nem arra fogok várni, hogy majd ő bekopogtat egyszer, másnak meg addig esélyt sem adok :D
Úgyhogy lehet nyomkodni a piros kezeket ;)
25-ös.
Pont az a baj,hogy a valóságban is ezek a nők elvárásai sajnos,és ha nem vagy tökéletes külsejű,akkor már mehetsz a kukába...
Figyelj minden kérdésnél kiderül amik hasonlóak,hogy aki nem született jóképűnek,jó genetikával férfiként,az ássa el magát jó mélyre... És sajnos ez a valóság manapság,bárcsak ne így lenne.
De mindenhol ezt látni. :/
24/F
Ez a felmérés baromsàg ezt nőként mondom.
De nàlam a humorod nagyon nyerő :D
Komolyan.
Most meg mi a francért lettem lepontozva????
Ez akkora gond, hogy még nőként is azt gondolom, hogy abszurdak ezek az elvàràsok. És nem kamu. Tényleg csinàltak egy ilyen felmérést. Én is làttam a neten.
Na nézzük:
1. 185 cm magas vagyok, akkor ez rendben van.
2. Egy kis izom van rajtam, de nem vagyok egy kigyúrt állat.
3. Nekem zöld szemem van, az sztem sokkal jobban néz ki mint a barna.
4. Rövid világosbarna hajam van, de végül is a szőkéhez képest ez bőven sötétnek számít.
5. Felsőfokú végzettségem megvan, most diplomáztam egy féléve, de ennyivel nem elégszem meg, most már mesterképzésre járok.
6. Nyilván ha elvégzem az egyetemet, jól fogok keresni. Amúgy meg a szüleimnek is sok pénze van, addig érjék be ennyivel.
7. Nincs semmilyen autóm, de ezen ne múljon, majd veszek egy drágát, ha olyan kedvem lesz.
8. Hát elég száraz humorom van, valakinek bejön, valakinek nem.
9. A legtoleránsabb, legnyugisabb ember vagyok a világon
10. Akit szeretek, annak kimutatom.
11. Ja én elismerem, hogy minden jó nőt megnézek magamnak
12. Családot szeretnék majd egyszer, ez természetes
13. Anyámmal lakok, és rendszeresen felhívom a szobámba, hogy ezüst tálcán ágyba reggelit hozzon nekem.
14. Nem dohányzom.
15. Nagyon igényes vagyok az alkoholra, mivel a Jagermeister a kedvencem, ami 56 féle gyógynövényt tartalmaz
16. Szeretem a húsokat. Vadat s halat, mi jó falat, szem szájnak ingere.
17. Stílusos vagyok, stílusosan leszarom, hogy másoknak mi a véleménye rólam.
18. Vásárlás? Hmm, hát én is csak ilyen kecsapos szinten szeretek vásárolni
19. "10 perc alatt elkészül" ... A mikróban a lasagne...
20. Utálok borotválkozni, hetente max 2x szoktam
21. Hát a mellkasom inkább dimbes dombos
22. Tudok úszni, kerékpározni, tudok kettesével számolni, be tudom fűzni a cipőfűzőmet...
23. Attól függ, minek a kerekét.
24. "Szereti a focit"?? Mi van? A nőket mióta érdekli a foci? Ezt komolyan ők állították össze? Úgy látom ez valami kamu lista, ha ezt tudom, el se kezdem olvasni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!