Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha egy nőnek sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy nőnek sem kellek?

Figyelt kérdés
Csak egy selejt vagyok 27 éves létemre. Suliban sokszor kiközösítettek emiatt bátortalan lettem a nőknél. Senkit sem merek közel engedni hozzám, egy nőnek sem kellek. Az ismerkedés sem megy.
2015. okt. 18. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Férjem ugyanilyen volt. Helytelenül látta magát. Teljesen rendben van, bármilyen szemmel is nézzük. Csak nem az a nyomulós fajta, nem is csajozott a szó klasszikus értelmében.

Mi itt ismerkedtünk meg, gyk-n. Elég nagy volt a távolság, egy évig találkozgattunk, majd megkérte a kezem és azóta gyerekünk is van.

2015. okt. 18. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
mert biztos bántották,gondolom azért olyan
2015. okt. 18. 23:27
 3/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
Na akkor azt képzeld el, hogy ha te magad ezt állítod magadról, akkor a többiek miért látnának máshogy? A belső gondolatok kisugároznak, a nőknek meg különös képességük, hogy a férfiaknál kb. 10x több érzékszervük foglalkozik ezzel. Tehát amikor beszélsz egy nővel vagy randizol vele, akkor tudat alatt 10x több információt képes rólad megállapítani, mint te. Nyiss az emberek felé, járj társaságba, edzeni, táncolni, gyúrni, futni, akármi. A lényeg, hogy az emberek lássák, hogy jól érzed magad. Ne azon töprengj, hogy szar, hanem azon, hogy hogyan lehet jobb kedved. Amikor jobban leszel, azt észre fogják venni és akkor majd észre is vesznek hidd el. Tudom, mert én is átéltem ezt, de nekem sikerült megtalálni a helyes utat, mert a hibáimat megláttam és javítottam rajtuk, pozitívan gondolkodom. Borzasztó nehéz és hosszú munka, de megéri, mert teljesen más leszel...
2015. okt. 19. 00:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Na igen! Melyik nő akar egy olyan férfit magának, aki saját bevallása szerint is szerencsétlen selejtes?! Elmondom: EGYIK SEM! A külső sem minden! Inkább legyen átlagos de okos, humoros és MAGABIZTOS, mintsem egy átlag feletti, de üres. Minden csak hozzáállás kérdése, hidd el. :)
2015. okt. 19. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!