Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fenének vesz vissza a srác, ha észreveszi, hogy tetszik nekem? 22l
Régebb óta nézeget. Mi tagadás, elég komolyan felkeltette az érdeklődésemet. Nem szokásom méregetni/nézegetni a pasikat, de ha meglátom, totál zavarba jövök. Tudom, hogy rá kell néznem, de alig merek, pedig nem vagyok már tini. Egy ideig napi szinten összefutottunk. Akkor elkönyvelztem, hogy helyes, szimpatikus, de ennyi. Aztán sokáig nem láttam. Most újra szoktam látni, de rámszállt ez a fura zavartság... Tudom, megtetszett komolyabban, azért.
Szokott most is köszönni, nézni, lekapom többször. Szerintem sejti, hogy sejtem, hogy testzem neki, de azt is, hogy nekem is ő, vagy nem tudom. :D
De mindig olyan komoly. Gondoltam rámosolygok, de lehet azt hinné, hogy hülye vagyok... Szóval fordítva sülne el a dolog.
Leszólítani meg nem fogom, mert az ciki lenne.
ÁÁÁ, olyan idegesítő, hogy barátkozni sem akar. Mindig olyan megszeppent, komoly...:/
Komolyan, mint két béna... Mintha mindketten leblokkolnánk.
Csak azért mert valaki köszönni és nézni szokott, még semmit sem jelent. Te is ugyanúgy köszönsz sok embernek. Rengetegen vannak akik még közvetlenek is, mosolyognak sok mindenkire, beszélgetnek, köszönnek. Most miért legyen mindenki savanyú citrom. És ezt igazából sokan félre is értik. Főleg munkahelyen szokott ez lenne, mert ott egy kicsit jóban kell lenni mindenkivel( legtöbben legalábbis úgy gondolják) és jópofiznak, köszönnek, mosolyognak másokra mert kell a rokonszenv.
Jó dolog ez, csak mondom még egyszer, túl sokan értik félre és látnak bele többet a dolgokba.
És ahogy olvasom, kedves. Te most akkor hogy is tudattad hogy tetszik neked? Nézed, néha köszönsz? :D
Ebből csak azt lehet levonni hogy közvetlen vagy és nem akarsz bunkónak tűnni, szerintem.
Ha komoly a szándéka, már valamilyen beszélgetést úgyis kezdeményezett volna, annak ellenére hogy a legtöbb női azt hiszi hogy a "női praktikák" abból állnak, hogy ha megtetszik nekik egy férfi és ha néhányszor ránéznek, netán köszönnek vagy lesütik a szemüket, azok olyan kifinomult és egyértelmű jelek hogy a pasinak már rég lépnie kellett volna feléjük.
Szerintem, szimplán csak köszön neked, mint bárki másnak, és megvan a maga baja nélküled is. Ha tetszenél neki már lépett volna komolyabban is. Szóval nem mindig kell belelátni többet abba, ami.
Realista. :)
Egy próbát megér, nincs vesztenivalód. Csak ügyesen, és sok sikert. :)
#11 Nem vagyok vak. Nem semmiért néz, figyel, ami fel is tűnt egy idő után. Nem nehéz észrevenni, hogy rajtad felejti valaki a szemeit stb. Ha egy nap 6x talizunk, 6x köszön. "Tetszikeli" majd mindegyik képemet. Aznap, mikor összefutottunk, mindig nyomott egy like-ot... Tudja, hogy ki vagyok. Csakhogy ugye fiatalabb pár évvel...:/
#12 Tudom. Ha lesz lehetőségem, valamilyen indokkal 'leszólítom'. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!