Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálok rosszul, ha minden srác csak egy darabig kedves, utána meg már nem keresnek és nem foglalkoznak velem?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki beírná, én is szoktam mindig keresni a másikat. Tényleg nem értem, hogy miért nem kellek senkinek igazán...:(2015. okt. 18. 19:36
12/15 anonim válasza:
#9 majd megmondja. Vagy ha nem ő, akkor én. De én fényképet fogok kérni arcról, egész alakról, tenyerekről, és valami gyors leírást a családi környezetedről, plussz pénzt, mert a tanácsadás nálam nem ingyenes :)
14/15 _Harry Potter_ válasza:
Valószínű túl fárasztó vagy. Esetleg buta vagy, mint a tök és csak szexre vagy jó.
15/15 anonim válasza:
nem lehet, h túl görcsös vagy, vagy rossz emberekkel beszélgetsz, akivel egy idő után csak az időjárásról lehet max? két ember kell egy jó beszélgetéshez sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!