Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert ilyen lekezelo velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen lekezelo velem mindenki?

Figyelt kérdés

Az utobbi idoben eleg rossz dolgok tortennek velem es ezen az sem javit hogy a lanyok kutyaba sem vesznek. Mar joideje fentvagyok tinderen de azt kell hogy mondjam nem ertem a noket. Jo par parom van ugyhogy azert nem vagyok visszataszito szerintem... A lanyok tobbsege akinek irok valaszol. Mindig normalisan erdeklodoen irok. A tobbseg ezzel nem torodve lezavarja 1-2 szavas valasszal vagy utana nem is valaszolnak. Ha ramenos az ember akkor az a baj. Komolyan mondom nem ertem ezeket a lanyokat.

Lanyok! Mi lehet a baj ha valaki normalisan valaszol, kerdez toletek akkor miert nem vagytok hajlandoak nemi erdeklodest mutatni? Marha kiabrandito az egesz hogy ennyire toketlen hulyegyereknek titulal mindenki mert normalis vagyok...

21/F

2015. okt. 17. 16:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, hogy közeledik hozzád egy (vagy inkább rengeteg) nő, akitől te nem szeretnél semmit. Végigszínészkednél milliónyi bájcsevegést, vagy inkább udvariasan, de egyértelműen rövidre zárnád a dolgot?

Egy férfitársad.

2015. okt. 17. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy normális vagy, vagy sem, ha nem jössz be nekik, akkor nem fognak összejönni veled. Ugyan miért tennék? Én megértem a nőket, ha nem válaszolnak(végül is ha nincs válasz, az is egy válasz), mert én se szoktam válaszolni azoknak a csajoknak , akik nem az eseteim. Minek hitegetném őket?
2015. okt. 17. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
43%
Mert férfi vagy. Ennyi. Manapság ha egy férfi bármilyen módon is szóvá meri tenni, hogy ő elégedetlen a nőkkel, akkor azonnal ráförmed mindenki, hogy fogja be a pofáját és ne legyen bunkó, hisz ő csak egy ronda, szűz hülye gyerek, akiből csak az elégedetlenség beszél és az ilyen ne csodálkozzon, hogy egyedül fog kifingani, mert ilyen hozzáállással úgyse fog kelleni senkinek.
2015. okt. 17. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha külsőleg nem jössz be nekik, akkor le se fognak xarni.
2015. okt. 17. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:

nehéz találni normálisakat mindkét nemben!

ne add fel kisfiú!

Majd találsz olyan lányt aki neked kell,és megfelel!

még van nagyon sok időd,ismerkedjél sok helyen.

Nagyon nehéz szerezni normális embereket!

Ne add fel,ismerkedj!

Sok sikert!

2015. okt. 18. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!