Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert ilyen lekezelo velem mindenki?
Az utobbi idoben eleg rossz dolgok tortennek velem es ezen az sem javit hogy a lanyok kutyaba sem vesznek. Mar joideje fentvagyok tinderen de azt kell hogy mondjam nem ertem a noket. Jo par parom van ugyhogy azert nem vagyok visszataszito szerintem... A lanyok tobbsege akinek irok valaszol. Mindig normalisan erdeklodoen irok. A tobbseg ezzel nem torodve lezavarja 1-2 szavas valasszal vagy utana nem is valaszolnak. Ha ramenos az ember akkor az a baj. Komolyan mondom nem ertem ezeket a lanyokat.
Lanyok! Mi lehet a baj ha valaki normalisan valaszol, kerdez toletek akkor miert nem vagytok hajlandoak nemi erdeklodest mutatni? Marha kiabrandito az egesz hogy ennyire toketlen hulyegyereknek titulal mindenki mert normalis vagyok...
21/F
Képzeld el, hogy közeledik hozzád egy (vagy inkább rengeteg) nő, akitől te nem szeretnél semmit. Végigszínészkednél milliónyi bájcsevegést, vagy inkább udvariasan, de egyértelműen rövidre zárnád a dolgot?
Egy férfitársad.
nehéz találni normálisakat mindkét nemben!
ne add fel kisfiú!
Majd találsz olyan lányt aki neked kell,és megfelel!
még van nagyon sok időd,ismerkedjél sok helyen.
Nagyon nehéz szerezni normális embereket!
Ne add fel,ismerkedj!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!