Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos kis felesleggel rendelkező fiúként nincs nagyon arra esélyem hogy egy átlagos nő felszedjen?

Figyelt kérdés
Nem szeretek kezdeményezni szeretem ha nő jön hozzám és udvarol ő szed fel. Mivel van bennem feminin hajlam. Próbálkoztam mindenhol de eddig ilyen nő nem akadt. Sajnos a pasi vadász oldalon sem akartak felszedni. Ha ezt várom lehet egész életembe nem lesz társam?
2015. okt. 17. 14:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Az arcot nézik csak a nők, csak kövér ne legyél.
2015. okt. 17. 14:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok olyan csúnya teljesen úgy nézek ki mint jákso László
2015. okt. 17. 14:10
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Ha egy kis nyámnyila nyúl vagy, aki fél odamenni a nőkhöz, akkor igen, ha így folytatod, nem lesz társad!

A gyávákat senki sem szereti!!!

Egyébként itt a kis felesleg csak kifogás, itt az igazi gond, az, hogy félsz a nőktől, önbizalom hiányod van, félsz a visszautasítástól és azt várod, hogy az öledbe pottyanjon a mennyei manna!

Ha nem változtatsz a hozzáállásodon és a stílusodon, akkor egyedül fogsz maradni!

2015. okt. 17. 14:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Átlagos külsővel maximum a csúnya lányoknak kellhetsz, de nekik is csak addig, amíg nem találnak jobb képűt.
2015. okt. 17. 14:19
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem a külsőddel van a baj, hanem a következő a probléma:

1. a nők többsége nem szokott felszedni srácokat, mi azt szeretjük, ha egy férfi kezdeményez.

2. nekem nem kéne olyan pasi aki annyira feminin (értsd: töketlen lúzer), hogy csak várja, hogy felszedjék. És tökmindegy hogy nézel ki...

2015. okt. 17. 18:51
 6/9 anonim ***** válasza:
3, 5 megmondta a frankót. Nem a felesleg a baj. Jáksó pedig kifejezetten ronda, de legalább van önbizalma és dumája.
2015. okt. 18. 00:25
 7/9 anonim ***** válasza:

"Jáksó pedig kifejezetten ronda, de legalább van önbizalma és dumája."

De a csajoknak nem ezért kell, hanem mert híres és gazdag.

2015. okt. 18. 09:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó híresség előtt megvolt a felesége aki nem csúnya. Erre emlékszem mert akkor beszélt róla mikor még teljesen ismeretlen volt és egy rádiónál dolgozott
2015. okt. 18. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Rádiós korában már nem volt ismeretlen.
2015. okt. 18. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!