Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Volt már, hogy hasonlóképpen jöttetek össze valakivel?
Figyelt kérdés
Történt mostanában, hogy megismertem egy lányt. Sajnos nem tudok róla túl sokat, szinte semmit. Van egy közös ismerősünk ezért lett egyáltalán esélyem arra, hogy megismerjem valamennyire. A hét 5 munkanapjából kb 3x vagy 4x is előfordul, hogy ugyanazon a buszon megyünk, ha látjuk egymást köszönünk egymásnak, de extra dolog eddig nem nagyon történt sőt olykor nem is beszéltünk egymással, ha nem volt ott a közös ismerősünk. Előtte is láttam már buszon akkor is tetszett, de most főleg. Eddig nem voltam sikeres az ismerkedésben mindig csak visszautasításokat kaptam bármit is tettem, bárhogy is hajtottam, tapasztalatom sincs így igazán. Azt hiszem az életemben eddig 2 nagyobb szerelmem volt és úgy érzem ő lenne a 3. Viszont nem tudom sajnos, hogy kapcsolatban van-e vagy sem, hogy hány éves (erre csak tippem van, kb +2év, de lehet, hogy csak 1). Igazából még a nevét sem tudom. Ha lehetne az egész úton csak őt nézném, de nem tudom, hogy én egyáltalán bejövök neki akár csak egy kicsit is feltéve, hogy nincs kapcsolata. Szerintetek ennek lenne bármilyen esélye? Még ha a nevét valahogy megtudnám és face-n be is jelölném akkor se írhatnék rá csak úgy hisz egyből tudná, hogy mi van lehet, hogy tolakodásnak venné. Vagy ez kb ott elbukik, hogy idősebb nálam? 19F2015. okt. 17. 11:50
1/9 anonim válasza:
Miért nem szólítod meg? Vagy ülsz le mellé?
Én egyáltalán nem venném nyomulásnak, szerintem ő se.
2/9 anonim válasza:
Ezt csak akkor tudod meg, ha hozzá beszélsz, és nem hozzánk! :D
3/9 anonim válasza:
Egyszer odamész mellé és bemutatkozol neki.Utána majd kiderül a többi.
4/9 anonim válasza:
Simán mellé ülhetnél,és elkezdhetnél vele dumálni.Másképp nem jutsz előrébb.
5/9 A kérdező kommentje:
Most lehet, hogy hülyének fogok tűnni, de mi az ami még nem tolakodó és nem magánügy? Mi az a téma ami belefér és mi az ami már nem?
2015. okt. 17. 15:06
6/9 anonim válasza:
Kezdésnek egy mosoly és egy szia. Mi a neved? (mivel még ezt sem tudod)Beszélgethetünk egy kicsit? Szép neved van! Kiről/miről kaptad? És innen elindulhat a dolog. Sok sikert! ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Kicsit furcsa lenne, ha azután kérdezném ezt meg, hogy az ismerősünk azt mondta mikor utoljára egymást, hogy még be se mutatott egymásnak, de mi meg mondtuk utána szinte egyből, hogy már sokszor találkoztunk a buszon. :D
2015. okt. 17. 19:23
8/9 anonim válasza:
Ezt írtad: "Igazából még a nevét sem tudom." Akkor ezt a kérdést hagyd ki, menj tovább.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, nem tudjuk egymás nevét, vagyis én biztosan nem. Nagyon sokat kerestem face-n, de sajnos nem találtam meg.
2015. okt. 17. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!