Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik típusú pasi fog előbb társat találni magának? Melyik van nagyobb előnyben?
A típus:
Helyes, sportos, magabiztos, határozott, férfias, nem olyan intelligens azaz kicsit buta, kicsit bunkó is, domináns, akaratos, átlagos fizetése van és fizikai, egyszerű munkát végezz.
B típus:
Átlagosnál kicsit rosszabb külsejű, nem izmos, kis pocak stb. Nem magabiztos, néha kicsit határozatlan, kinézete, stílusa nem annyira férfias, nagyon okos, empatikus, türelmes, gonoszkodó, megértő, humoros és átlagos fizetése van értelmiségi munkakörben.
Nem minden nőnek ilyen pasi az ideálja, másoknak lehet más tulajdonságok jobban bejönnek. Az meg, hogy páran nem találnak olyat aki nekik ideális lenne, nyilvánvaló, de az már az ő bajuk, nyilván azért nem, mert bennük sincsenek meg azok a pozitív tulajdonságok, amiket a férfiak általában keresnek. Egy szép és értelmes nő azért szerintem általában talál olyan férfit, amilyet szeretne.
Az A típus biztos több nőt tud felszedni, több kapcsolatot alakít ki, de ezek valszeg rövidtávúak.
A B típus nehezebben talál párt, de ha sikerül neki, az jó eséllyel hosszútávú is megmarad mellette.
Szóval attól függ, milyen kapcsolatot akarnak, ha rövidtávút, akkor az A, ha hosszútávút akkor a B az esélyesebb.
Na mind1, de gondolom egy csomó lány van, akiknek egyik sem jön be.
Én sztem valami "E" típus vagyok, ami egyikre sem hasonlít, de még csak nem is ellentéte az A vagy B típusnak, olyan távol állok tőlük. Nyugodt, kiegyensúlyozott , békés temperamentumom van, a világot szerencsés kiegyensúlyozottsággal szemlélem, átlagnál jobban nézek ki, még egyetemre járok, megvan a magamhoz való eszem, de nem vagyok egy ilyen nagyokos, lustaság eléggé jellemző rám, anyagilag elég jó háttérrel rendelkezem, a szüleim elkényeztetettek, mindig mindenem megvolt, dolgozni még sosem dolgoztam, majd ha elvégzem a sulit, és találok olyan munkát ami tetszik, akkor talán, nincs bennem semmilyen megfelelési kényszer, nem állok be a sorba, hanem mindig a magam feje után megyek, hidegen hagy, hogy mások mit tartanak trendinek, én nem hivalkodom az anyagiakkal, nem veszek drága autót, okostelefont, meg márkás cuccokat, mert leszarom, h mások mit gondolnak rólam, inkább utazásokra, finom kajákra, élvezetekre költöm a szüleim pénzét. A csajoknak általában bejön ez a lezser életfelfogásom, hosszútávú és rövidtávú kapcsolatom is volt már, mikor mihez volt kedvem.
A
B típusnak kb esélye sincs a nőknél, mert:
Átlagosnál kicsit rosszabb külsejű: Nem ember a nők szemében csak egy féreg.
Nem magabiztos, néha kicsit határozatlan: Szintén emberszámba sem veszik a nők.
kinézete, stílusa nem annyira férfias: A nők gyerekként, vagy szellemi fogyatékosként kezelik...
nagyon okos: Hátrány, a nők többségének a műveletlen bunkók kellenek
empatikus, türelmes, gondoskodó, megértő: Ez a nőket nem érdekli.
humoros: A nők többsége nem érti a humort, a tipikus egoista bunkó csipkelődése, és mások megalázása számukra a humor, egy intelligens férfinak viszon általában kiforrottabb humora van ennél.
és átlagos fizetése van: Hátrány, nem keres milliókat.
értelmiségi munkakörben: A nőket nem érdekli, csak keress sok pénzt, ha választhatnak egy csóró B típusú orvos, meg egy A típusú beteghordó között gondolkodás nélkül A-t választják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!