Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ne éljem bele magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne éljem bele magam abba, amire azt sem tudom, mennyi esély van?

Figyelt kérdés

Van egy srác az egyetemen , akivel van egy közös óránk, így találkozunk , és közöesen kell megoldanunk feladatokat.

Nekem nagyon megtetszett az egész lénye ,stílusa, van benne valami titokzatosság .. És ahogy látom,nem az a típus ,aki minden 2. emberrel ismerkedne .... Velem úgymond kénytelen beszélni a feladat miatt,és még pár emberrel , de szerintem egyébként nem beszélnénk....

Mindebből kifolyólag jó lehetőségnek látom az órákat,jobban megismerni.

Talán szimpatikus lehetek neki , vagy semleges , de szerintem unszimpatikus nem vagyok neki...

Én már beleéltem magam abba,hogy mi közelebbről megismerjük egymást...hogy egyszer kiderül ,én sem vagyok neki közömbös . Tök hülyén érzem magam , meg vagyok zavarodva , nem tudok koncentrálni ...

Nem szeretnék álmodozni,hanem a valóságot látni....de nem megy ..

19 /lány

2015. okt. 16. 11:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Csináld azt hogy írj neki egy szerelmes levelet és rejtsd el hogy megtalálja. Írj oda egy frissen létrehozott email címet és beszélgess vele anoníman. Nem tudja ki vagy és megtudhatsz róla pár dolgot.

És ha láthatatlanul bejössz neki akkor a valóságba sem kell sok hogy összejöjjetek! Ha meg nem azt meg a női érzéked úgy is megmondja! Ne használj létező email címet mert lenyomozható. Vagy telefonszámot.

Vagy régi facebookot! Ha nem jössz be neki így még mindig próbálkozhatsz személyesen mert nem tudja hogy te vagy.

2015. okt. 16. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!