Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem jobban magam egyedül?
1,5 évig egyedül voltam, majd jött egy fél éves kapcsolat. Nagyon szépen indult, nagyon szerettük egymást, de 4 hónapon át idegölő volt az exe miatt.
1,5 hónapja lett vége, 3 hétig szenvedtem, azóta viszont nagyon jól vagyok, és nem is vágyom komoly kapcsolatra.
És mindeközben rájöttem, hogy teljesen jól ellennék így egész életemben, teljes az életem.
" Nem kell senkinek beszámolni semmiről, oda megyek, azzal, akivel akarok, azzal beszélek, akivel akarok.. Senki sem féltékenykedik ezekért."
Hmm, ez rám is igaz, pedig 5 éve férjnél vagyok. Elgondolkodtató, hogy milyen tapasztalataid lehetnek, ha úgy gondolod, a párkapcsolattal együtt járnak ezek a dolgok.
Ez a kapcsolat előtt 1,5 évig voltam egyedül, és az sem volt sok. Egyszerűen nem vágyom rá.
Csak közben meg mindenhol olvasom, hogy pár KELL, házasság KELL, stb.
Ha egy kapcsolatban szar a szex, rájössz, hogy jobb így egyedül!
De nem csak egy Nő/Férfi van a világon! A többi lehet hogy jól nyal/szexel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!