Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Több éve javítgatom magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több éve javítgatom magam kívül-belül, úgy érzem abszolút előnyömre változtam, mégse kellek még így se egy férfinak sem. Így is csak az én hibám az egész?

Figyelt kérdés
Maximum szexre kellenék, viszont én komoly kapcsolatot szeretnék.
2015. okt. 15. 21:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Van, de már beletörődtem, hogy esélytelen vagyok nála. Semmi extra nincs a "típusomban", van egy elképzelésem külsőre-belsőre, hogy kit szeretnék magam mellé, de már tetszett olyan is, aki nagyon távol állt ettől.
2015. okt. 15. 22:47
 12/15 anonim ***** válasza:
Velem is ez a helyzet, és én is nő vagyok. Valamiért mindenkinek tetszem úgymond, bájosnak találnak, aranyosnak, és itt ki is fújt a dolog...
2015. okt. 15. 23:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Ti nyittok a férfiak felé, vagy csak türelmesen várjátok a csodát?
2015. okt. 15. 23:38
 14/15 anonim ***** válasza:

13-mas mivel megszólítottnak érzem magam, el kell hogy mondjam, hogy voltam már társkeresőn, használtam már mobilos app-ot, ezekből összejöttek randik is, és mégsem :P

tudom most jön, hogy biztos válogatós vagyok vagy nem vagyok vonzó, vagy rossz férfiakat fogok ki

de mivel a te kérdésedet nem lehet objektíven válaszolni, be kell érned a szavammal :)

2015. okt. 15. 23:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Egészen jó összejött itt 2-3 lány ugyanazzal a problémával.Lányok ha rátok ír egy pasi illedelmesen ismerkedési szándékkal adtok esélyt neki?
2015. okt. 16. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!