Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levett a lábamról a lány. Mit tegyek?
Miért akarsz belemagyarázni ilyen bolondságokat a mondataimba?
"Mert a te igényeidnek a jobb kezed is tökéletesen megfelel,"
Erre hol van utalás? Egy kapcsolatnak része a szex, és én eddig is kapcsolaton belüli szexről beszéltem.
Én csak annyit mondok, hagyd békén azt a csajt, ő sose lesz neked elég jó, már most olyanokat mondasz róla, h nem a legszebb a vidéken..hát én sem tartom magam egy világszépének, de ha rólam ilyet mondana párom, hát tönkremennék bele.
Úgyis az lenne, hogy miközben együtt lennétek, folyton a szebb lányok után forgolódnál, meg minden percben egy másik, egy csinosabb után epekednél. Ebbe bele lehet betegedni. Dugd meg a másikat, aki "nagyon jól néz ki" most, amíg még semmi se történt a másik csajjal.
Ki válaszát nekem szegezte: Korod irreleváns, ez nem hatalmaz fel semmire. Értem amit írsz de nem értek vele egyet.
#12-es , elméd áthatja a sötét oldal szelleme, csatlakozz és válj tanítványommá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!