Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Levett a lábamról a lány. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levett a lábamról a lány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon aranyos, kedves és érzéki lány. Annyira nem gáz ha egy picit sminkel de nem is a legszebb a vidéken. Most mi legyen? Én nagyon megszerettem és nem lennék képes csak úgy otthagyni. Tudom, hogy ő is nagyon szeret, sőt hajt rám de lefeküdni sem nagyon akar még. Értem én, hogy a lelkét próbálja nyugtatgatni és én segítek is neki ebben de nem akarom hogy játszadozzunk. Nekem is kell valami, legalább egy ölelkezős alvás, de ő még nem akarja. Közben van egy másik lány aki fiatalabb és nagyon jól néz ki, viszont vele nem hiszem, hogy komolyabbat el tudnék képzelni mert túl fiatal, még iskolába jár... sulis lányokkal már tele a hócipőm. De jól néz ki és szerintem le is feküdne velem. Akkor most mi legyen? :/
2015. okt. 15. 00:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Miért akarsz belemagyarázni ilyen bolondságokat a mondataimba?

"Mert a te igényeidnek a jobb kezed is tökéletesen megfelel,"

Erre hol van utalás? Egy kapcsolatnak része a szex, és én eddig is kapcsolaton belüli szexről beszéltem.

2015. okt. 15. 14:31
 12/14 anonim ***** válasza:

Én csak annyit mondok, hagyd békén azt a csajt, ő sose lesz neked elég jó, már most olyanokat mondasz róla, h nem a legszebb a vidéken..hát én sem tartom magam egy világszépének, de ha rólam ilyet mondana párom, hát tönkremennék bele.

Úgyis az lenne, hogy miközben együtt lennétek, folyton a szebb lányok után forgolódnál, meg minden percben egy másik, egy csinosabb után epekednél. Ebbe bele lehet betegedni. Dugd meg a másikat, aki "nagyon jól néz ki" most, amíg még semmi se történt a másik csajjal.

2015. okt. 15. 16:28
 13/14 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. okt. 15. 17:44
 14/14 DarthQtya ***** válasza:

Ki válaszát nekem szegezte: Korod irreleváns, ez nem hatalmaz fel semmire. Értem amit írsz de nem értek vele egyet.

#12-es , elméd áthatja a sötét oldal szelleme, csatlakozz és válj tanítványommá.

2015. okt. 15. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!