Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Levett a lábamról a lány. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Levett a lábamról a lány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon aranyos, kedves és érzéki lány. Annyira nem gáz ha egy picit sminkel de nem is a legszebb a vidéken. Most mi legyen? Én nagyon megszerettem és nem lennék képes csak úgy otthagyni. Tudom, hogy ő is nagyon szeret, sőt hajt rám de lefeküdni sem nagyon akar még. Értem én, hogy a lelkét próbálja nyugtatgatni és én segítek is neki ebben de nem akarom hogy játszadozzunk. Nekem is kell valami, legalább egy ölelkezős alvás, de ő még nem akarja. Közben van egy másik lány aki fiatalabb és nagyon jól néz ki, viszont vele nem hiszem, hogy komolyabbat el tudnék képzelni mert túl fiatal, még iskolába jár... sulis lányokkal már tele a hócipőm. De jól néz ki és szerintem le is feküdne velem. Akkor most mi legyen? :/
2015. okt. 15. 00:08
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Menekülj! Még az előtt, hogy férjül vennének.
2015. okt. 15. 00:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanebben a cipőben járok. Minden paraméter megegyezik.
2015. okt. 15. 00:23
 3/14 anonim ***** válasza:
Na jó, azt kivéve hogy sztem elég szép. :)
2015. okt. 15. 00:23
 4/14 A kérdező kommentje:

A teste neki is jó :)

Szerintem az lesz, hogy fordítva kockáztatok. Nem fekszem le a "tini" csajjal, mert nem éri meg nekem egy komoly kilátásokba helyezett normális kapcsolatot romba dönteni vele. Szerintem a kiscsajjal max beszélgetek aztán majd úgyis elfelejt. Bár izgatja a fantáziám az igaz. De vele soha nem lesz normális kapcsolatunk ez biztos. A másik csajjal lehet, hogy várni kell de úgy érzem, ő kell nekem. Nem érdekel, hogy nem egy tündrészép királylány. Úgy hiszem, nem mindegy, hogy egy feszes testű hárpia vagy pedig egy nőies megértő és szerető lány mellett ébredek majd minden reggel...

2015. okt. 15. 00:35
 5/14 BlackSword ***** válasza:
Csak aztán nehogy két szék közül a pad alá ess...
2015. okt. 15. 05:55
 6/14 anonim ***** válasza:

nem csodálom hogy nem akar lefeküdni a lány egy olyan emberrel aki azon gondolkozik már a kapcsolat elején hogy meg kéne-e csalni(ha egyáltalán együtt vagytok)...ha meg nem vagytok együtt akkor nem értem miért kellene lefeküdnie veled...

egyébként nem egy olyan párt ismerek akik a járás kezdetétől számított 2(!) évet vártak az első szeretkezés előtt...bár ezeknél a pár mindkét tagja szűz volt még,ettől függetlenül nem értem miért vársz el ilyesmit a lánytól...

2015. okt. 15. 07:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Utolsó, azért felnőtteknél a szexnek nem kellene olyan nagy dolognak lenni, hogy jaj várjunk vele ennyit meg annyit.

Szimpatikus->randizunk->egyre szimpatikusabb->megkívánjuk egymást->lefekszünk egymással.

Találkozások számától és ismeretségi szinttől függően egy hét-2 hónapon belül. Engem is idegesítene, ha látnám, hogy kíván, de jaj inkább kelleti még magát.

2015. okt. 15. 08:07
 8/14 DarthQtya ***** válasza:

Utolsó válaszolót már átmosta a média és a minta a Barátok közt meg a hasonlóan színvonalas műsorok.

Kérdező: Ha szereted és ő is téged akkor legyél türelmes, nem mindenki dobja oda magát pár hét után.

ui. A sötét oldal egyre erősebb, álljatok át amíg nem késő!

2015. okt. 15. 09:45
 9/14 anonim ***** válasza:

Átmosta, igen...

Kicsit gondolkodj már el azon, amit írtam, légy olyan jó!

"nem mindenki dobja oda magát pár hét után."

Nem is várom el, hogy akárki "dobja" magát utánam. Ez közönséges viselkedés lenne, és nem véletlenül írtam, hogy ismeretségi idő és szint függvényében.

Ha mondjuk jópár hónapja ismerjük egymást, szívesen töltünk együtt időt, majd összeszedem a bátorságom és randira hívom, igent mond, és szépen halad előre a kapcsolatunk, akkor mi a francra kellene várnia akármelyikünknek is? Főleg az én korosztályomban, 28 éves férfiként.

Nyilván netes ismerkedés után, első személyes találkozókor meg eszembe sem jut, hogy itt most szex lesz.

2015. okt. 15. 10:05
 10/14 anonim ***** válasza:
#9 Hiába, ne legyen illúzióink azzal hogy az ember feljebb lépett az civilizációs ranglétrán. Döntsd el hogy miért keresel társat. Mert a te igényeidnek a jobb kezed is tökéletesen megfelel, fölösleges egy emberi lényt zargatni, vagy ha mégis, a prostik is szívesen vállalnak, anyagilag talán jobban is ki fogsz jönni. :)
2015. okt. 15. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!