Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlkombinálom? Őszinte válaszokat! 21l
Van egy srác, 18 év körüli. Már jó ideje nézeget, köszönget nekem. Az elején udvariasnak gondoltam. Aztán észrevettem, hogy ez több, szimpla udvariasságnál. Bejelöltem facebookon. Ekkor még igazából csak elkönyveltem, hogy milyen szimpatikus és helyes, semmi több. Vissza is jelölt szinte rögtön, de nem írt rám se semmi... Bár mint írtam, akkor még csak alapszinten keltette fel az érdeklődésemet. Pár hete kezdett jobban érdekelni, mikor összefutottunk. Megtetszett nagyon. A nyáron ment a lájkolgatás oda-vissza, de semi több. Nem igazán láttam, mert nem egy környéken lakunk. Most, hogy újra az egyetemen vagyok, tanítás után összefutottunk egy nap. Megismert, jó rám köszönt. Ez az elmúlt 2 hét során így ment. Illetve közösségi oldalon lájkolgatott, közvetlenül miután összefutottunk az utcán. Én is elkezdem pár képét lájkolgatni.
Pár napja nem láttam. Tegnap 2 méterre ment el mellettem, de nem vett észre (?) Máskor kiszúr bárhol, figyel. Direkt megváltoztattam a prof képemet, 2x is, de egyiket sem lájkolta, bár azelőtti napokban igen...
Tegnapi nap előtt pár nappal is elkerültük egymás tekintetét, de akkor én voltam olyan helyzetben, hogy más irányba néztem, ő pedig nem arra ment, s mikor hátranéztem, arra nézett, amerre én álltam, igaz el is kapta a fejét rögtön...
Vajon sejti, hogy bejön nekem?
Olyan fura, hogy nem vett tegnap észre... Jó, persze van, hogy az ember fáradt, nem figyel vagy ilyesmi, de máskor kiszúr... Jaj már :S
Gondoltam, hogy ráírok, de tui hülyének nézne... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!